Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Belgrade 2020
  • 08.08.2019. 13:30
  • Grad Beograd, Beograd

Agro Belgrade: Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrćarstva

Na 25.000 kvadratnih metara izložbenog prostora bit će prisutno 1.000 izlagača, a očekuje se oko 50.000 posjetitelja u tri dana sajma i 12 konferencija.

Foto: Pixabay/danigeza
  • 347
  • 47
  • 0

Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrćarstva Agro Belgrade 2020, u susjednoj Srbiji, održava se od 30. siječnja do 01. veljače sljedeće godine, na Beogradskom sajmu.

Agro Belgrade 2020 predstavlja vodeću manifestaciju u regiji Zapadnog Balkana i Jugoistočne Europe. Događaj je sajamsko - konferencijskog tipa i okuplja najvažnije tvrtke iz sektora voćarstva, vinogradarstva, povrćarstva, kao i većinu poljoprivrednih zadruga iz Srbije.

Informirajte se o aktualnostima u poljoprivredi

Sajamski dio rezerviran je za preko 1.000 izlagača, uključujući najveće svjetske kompanije dok će se prateći konferencijski program i okrugli stol, baviti aktualnim izazovima u agraru, kao što su primjena suvremenih tehnoloških rješenja u poljoprivredi, ekološka proizvodnja, EU politike u poljoprivredi i utjecaji klimatskih promjena na proizvodnju hrane.

Cilj poljoprivrednog sajma je da privuče najširi krug zainteresiranih strana i ostvari komunikaciju s onima koji žele proširiti krug svojih poslovnih kontakata i biti u toku s trendovima u agrarnom sektoru.

Na 25.000 kvadratnih metara izložbenog prostora bit će prisutno 1.000 izlagača, a očekuje se oko 50.000 posjetitelja u tri dana sajma i 12 konferencija.

Kako brendirati agroproizvode - doznajte na sajmu

Posjetiteljima će se na manifestaciji predstaviti renomirane sjemenske kuće, proizvođači i distributeri poljomehanizacije, predstavnici prehrambene industrije, tematske nevladine organizacije i fondovi, konzultantske kuće, znanstvene institucije i mnogi drugi.

Saznajte nešto novo o brendingu i reklamiranju poljoprivrednih proizvoda, o kontroli kvalitete, certifikaciji i standardizaciji, o opremi i komponentama za održavanje poljoprivredne mehanizacije, rezervnim dijelovima, servisima i mnogim drugim temama.


Tagovi

Međunarodni sajam AgroBelgrade 2020 Sajam poljoprivrede Regionalna manifestacija Agrarni sektor Sajam voćarstva vinogradarstva i povrćarstva


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.