Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 15.11.2013. 13:26

Agritechnica - najveći svjetski sajam poljomehanizacije

Agritechnica - međunarodni sajam poljoprivrednih strojeva održava se od 12. do 16. studenog u Hannoveru

  • 790
  • 84
  • 0

Agritechnica je najveći svjetski sajam poljoprivrednih strojeva i opreme. Održava se svake dvije godine u studenom u Hannoveru. Ovogodišnja Agritechnica ulazi u svoju završnicu izlaganja najnovijih dostignuća i inovacija koje su dostupne modernom poljoprivredniku.

Ovaj sajam dokazuje globalnu važnost poljoprivrede i poljoprivrednih strojeva s više od 2900 tvrtki i preko 400 prijavljenih inovacija koje će biti predstavljene za vrijeme trajanja manifestacije. Jedna od posebnosti ovogodišnjeg izlaganja je i live kanal youtube-a na kojemu možete pratiti što se trenutno događa na sajmu.

Kombajn Krone

Na sajmu se može vidjeti potpuni program strojeva, rezervnih dijelova i dodatne opreme renomiranih svjetskih proizvođača poljoprivredne opreme. Inovacije se temelje na području elektronike i mehanizacije te ostvaruju nove mogućnosti preciznosti i učinkovitosti. Modernizacijom strojeva i opreme dolazi se do optimizacije poslovanja odnosno unapređenja proizvodnje i postizanja viših i kvalitetnijih prinosa uz niže troškove. Agritechnica je najvažnija platforma poljoprivredne industrije za predstavljanje novih strojeva i opreme. Među ovogodišnjim posjetiteljima impresivan je broj mladih poljoprivrednika koji su pohodili manifestaciju što znači da prihvaćaju izazov budućnosti i spremaju se za rješavanje najtežih zadataka u radu na svojim imanjima.

Sajam Agritechnica

Kroz sajam će proći preko 400 000 posjetitelja i poljoprivrednika iz cijelog svijeta kako bi vidjeli najnovija dostignuća koja olakšavaju poljoprivrednu proizvodnju. Sajam se prostire na 42 hektara što je ekvivalent površini na kojoj se nalazi Vatikan.

Na sajmu su dodjeljene zlatne i srebrne medalje za nova tehnička i tehnološka rješenja koja predstavljaju krunu razvoja poljoprivrede.

Braća Peterson iz Kanzasa (SAD) su na sajmu zabavljala posjetitelje svojim hitom Farmer style koji je pregledan preko 14 milijuna puta na youtube-u.

U nastavku članka donosimo Vam video prilog te galeriju fotografija sa Agritechnice 2013.


Fotoprilog


Tagovi

Agritehnica Sajam Manifestacija Inovacije Traktor Kombajn Poljoprivredinici


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo