Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agraria
  • 06.11.2014. 09:00

Agraria 2014. - međunarodni sajam poljoprivrede

Ovaj sajam posjetiteljima predstavlja najnovija dostignuća u poljoprivredi i šumarstvu, inovativne sustave upravljanja i nove trendove u stočarstvu i proizvodnji hrane!

  • 344
  • 25
  • 0

Jedan od najvećih austrijskih poljoprivrednih sajmova, Agraria 2014., održat će se od 26. do 29. studenog u Welsu. Riječ je o sajmu koji posjetiteljima predstavlja najnovija dostignuća u poljoprivredi i šumarstvu, inovativne sustave upravljanja i nove trendove u stočarstvu i proizvodnji hrane.

Njegov potencijal prepoznali su svi vodeći proizvođači i uvoznici poljoprivrednih strojeva kojma služi kao izvrsna platforma za predstavljanje najnovijih modela, a postao je središnje mjesto susreta izlagača i kupaca u sektoru poljoprivrede.

Središnje teme Agrarie su tehnologija, oprema i pružanje usluga u modernom stočarstvu. Inovativno oglašavanje, specijalizirani forumi na temu poljoprivredne mehanizacije, izložbe i ocjenjivanje visokokvalitetne stoke te večernja događanja svrstavaju ovaj sajam među najvažnije događaje u poljoprivredi.


Tagovi

Agraria Stočarstvo Poljoprivreda Šumarstvo Poljoprivredna mehanizacija Forumi Ocjenjivanje stoke