Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 26.11.2014. 09:00

Advent na MESAP-u 2014.

Ovo je izvrsna prilika malim proizvođačima da predstave svoju ponudu hrane, pića, kolača, slastica, suhomesnatih proizvoda, sireva te brojnih drugih domaćih autohtonih proizvoda.

  • 176
  • 18
  • 0

Međimurski sajam poduzetništva MESAP posljednji će mjesec u godini i ovoga puta obilježiti održavanjem božićnog sajma pod nazivom Advent na MESAP-u 2014. Svoja vrata brojnim će posjetiteljima otvoriti 13. prosinca, koji će još i drugog dana 14. prosinca moći uživati u blagdanskoj ponudi.

Ovo predblagdansko vrijeme izvrsna je prilika malim proizvođačima da putem ovoga i sličnih božićnih sajmova predstave svoju ponudu hrane, pića, kolača, slastica, suhomesnatih proizvoda, sireva te brojnih drugih domaćih autohtonih proizvoda, kupcima koji su u potrazi za originalnim poklonima. Maštovita pakiranja domaćih i zdravih proizvoda proizvedenih na prirodan način te prirodnih kozmetičkih preparata i ovog će Božića zasigurno privući mnoštvo kupaca. Osim toga, ponuda će uključivati i božićne poklone te nakit i suvenire.

Izlagački prostor besplatan je za sve izlagače, a oni koji još uvijek nisu prijavili svoje sudjelovanje mogu to učiniti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu članka, najkasnije do 06. prosinca ili do popunjenja mjesta.


Dokumenti


Tagovi

Advent na MESAP-u Blagdanska ponuda Autohtoni proizvodi Suhomesnati proizvodi Božićni pokloni Božićni sajam Kolači Slastice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer