Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 09.05.2015. 14:45

82. Novosadski sajam otvorio svoja vrata!

Sunčano i toplo vrijeme izmamilo je brojne posjetitelje da posjete 82. po redu Novsadski sajam!

  • 723
  • 109
  • 0

Danas je svoja vrata otvorila jedna od najvećih sajamskih manifestacija u ovom dijelu Europe - 82. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu - i traje sve do 15. svibnja 2015, a posjetiti ga možete svakodnevno od 9 do 19h. Proizvođači, trgovci, stručnjaci, privredne delegacije, predstavnici medija i posjetitelji iz svih dijelova društvenog i privrednog sektora već su zauzeli svoje pozicije, a toplo i sunčano vrijeme izmamilo je i brojne posjetitelje.

Nacionalna izložba stoke

Nacionalna izložba stoke po tradiciji jedan je od najzanimljivijih segmenata Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, a organizira se u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i zaštite okoliša Republike Srbije. Goveda će biti izložena u Hali 12 i na otvorenom prostoru, a osim autohtonih pasmina podolsko govedo i buša, mliječne pasmine holštajn-frizijske, posjetitelji će imati priliku vidjeti i reprezentativna grla simentalske pasmine. U subotu, 9. svibnja, tradicionalno će se održati i natjecanje u preskakanju prepona, a natjecanje u vožnji zaprega na programu je u nedjelju, 10. svibnja.

Odvezite se kući s novim Belarusom!

Sajam je i ove godine za sve posjetitelje organizirao nagradnu igru, a glavna nagrada je traktor Belarus 320 koji je osigurala tvrtka Agropanonka MTZ Finke iz Novoga Sada. Sve što trebate napraviti jest ulaznicu s ispunjenim osobnim podacima ubaciti na za to predviđeno mjesto i držati palčeve do četvrtka, 14. svibnja, kada će izvući najsretnijeg dobitnika.

I Agroklub hostese dijele poklone

Kako bismo boravak na sajmu posjetiteljima učinili još zanimljivijim, od 9. do 13. svibnja 2015. sajmom šetaju zgodne Agroklub hostese s kojima se mogu fotografirati i osvojiti poklon! Ako vas zaustave, nemojte pobjeći, već osvojite majicu i kapu za ženu, djevojku, sestru, mamu.. ili pak za sebe! Sve što trebate napraviti jest podijeliti fotografiju sa svojim prijateljima na Facebook-u i obavezno je označiti hashtag-om #agroklub. Zatim brojite svoje lajkove jer svakog dana 3 korisnika koji prikupe najviše lajkova, dobivaju Agroklub majicu i kapu!

Ispod članka pogledajte fotogaleriju koja opisuje djelić sajamske atmosfere.


Fotoprilog


Tagovi

Novosadski sajam Belarus Agroklub hostese Nacionalna izložba stoke Poljoprivreda Srbije Agropanonka Austro Diesel


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/