Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zeleni tjedan
  • 20.12.2016. 12:00

82. izdanje Međunarodnog Zelenog tjedna

Već 82. Međunarodni Zeleni tjedan (International Green Week, IGW) održat će se od 20.-29. siječnja 2017. u Berlinu, u Njemačkoj

Foto: Facebook/Gr
  • 888
  • 92
  • 0

Već 82. Međunarodni Zeleni tjedan (International Green Week, IGW) održat će se od 20.-29. siječnja 2017. u Berlinu, u Njemačkoj. Zeleni tjedan, osnovan još u zlatnim 20-im godinama prošlog stoljeća, jedinstvena je izložba hrane, poljoprivrede i vrtne industrije.

IGW je dio Globalnog foruma o hrani i poljoprivredi. Mjesto susreta više od 60 međunarodnih ministara poljoprivrede i proizvođača hrane, a njihovi izložbeni artikli otkrivaju fascinantan svijet industrije hrane i pića.

Mjesto je to gdje će se vidjeti inovacije u svijetu održivih izvora, organske poljoprivrede, vrtlarstva i budućnost ruralnog razvoja. Svake godine za jedinstveni sajam akreditira se više od 5.000 novinara iz 70 zemalja diljem svijeta.

Foto: Facebook/Grüne Woche


Tagovi

Berlin Zeleni tjedan


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".