Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 30.07.2013.

8. međunarodni Voćarski sajam u Donjem Kraljevcu

Voćarski sajam u Donjem Kraljevcu održava se od 31. kolovoza do 01. rujna. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i u svom programu predstavit će voće i voćne sadnice, strojeve za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sisteme za skladištenje i čuvanje voća, sisteme za obranu od tuče i sustave navodnjavanja...

Foto: Stock.xchng
  • 720
  • 35
  • 0

U tijeku su pripreme za 8. po redu Međunarodni voćarski sajam koji će se održati od 30. kolovoza do 01. rujna 2013. godine na već tradicionalnoj lokaciji, u prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i u svom programu predstavit će voće i voćne sadnice, strojeve za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sisteme za skladištenje i čuvanje voća, sisteme za obranu od tuče i sustave navodnjavanja, a biti će popraćen i raznim dodatnim sadržajima kao što su okrugli stolovi, prezentacije i izložbe.

U okviru Sajma održavat će se Okrugli stolovi na kojima će najistaknutiji predstavnici poljoprivredne struke iz Hrvatske, Europske unije i susjednih zemalja govoriti o novim saznanjima i iskustvima u prihrani i zaštiti voćaka te o novim tehnologijama u voćarstvu.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika - proizvođača voća i voćnih prerađevina s područja Koprivničko-križevačke županije. Izlaganje za poduzetnike je besplatno, a troškove izlagačkog prostora i opreme za izlagače financira PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Izvor: Pora.com.hr, Foto: Stock.xchng


Tagovi

Voćarski sajam Donji Kraljevec Poljoprivredni proizvođači Voće

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da nije rano za bubamaru?