Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2014.
  • 23.01.2014. 11:30

782 izlagača iz 25 zemalja na Viroexpo-u

Viroexpo ove godine ponovo rekordan! Na sajmu koji se održava od 24. do 26. siječnja u Virovitici nastupit će čak 782 izlagača iz 25 zemalja svijeta

  • 222
  • 19
  • 0

Nadolazeći vikend rezervirajte za odlazak u Viroviticu i posjet Viroexpo-u, sajmu koji ima dušu! Ove godine, međunarodni sajam gospodarstva, poduzetništva i obrta Viroexpo, koji se održava devetnaestu godinu za redom, ima predznak "rekordan". Sajam će okupiti čak 782 izlagača iz 25 zemalja svijeta. Prošlogodišnji Viroexpo može se pohvaliti sa nastupom od 711 izlagača i posjetom od 26.500 posjetitelja. Viroexpo 2014. održava se od 24. do 26. siječnja u Virovitici.

U četvrtak, 23. siječnja, s početkom u 17 sati na rasporedu je Gospodarski forum sa Zemljom partnerom - Kraljevinom Nizozemskom, koji će se održati u velikoj Županijskoj vijećnici, na Trgu Ljudevita Patačića 1. Nakon Gospodarskog foruma, u 19 sati u Gradskom muzeju Virovitica biti će ovorenje izložbe fotografija poznatog nizozemskog fotografa Berta Teunissena.

Ovogodišnji sajam, između ostalog, obuhvaća bogat program stručnih predavanja, kao i kulturno-zabavni program. Odnedavno, sajam Viroexpo možete pratiti i na društvenoj mreži Facebook.

Podsjetimo se, pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći potpun program stručnih predavanja, kao i kulturno-zabavni program.


Dokumenti


Tagovi

Viroexpo Virovitica Bert Teunissen Sajam Izlagači Zemlja partner Kraljevina Nizozemska


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr