Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ISAP
  • 29.09.2013. 08:15

6. Internacionalni sajam pršuta

Internacionalni sajam pršuta ISAP prepoznatljiva je manifestacija koja je prerasla u tradiciju našeg područja

Foto: http
  • 373
  • 17
  • 0

Internacionalni sajam pršuta ISAP prepoznatljiva je manifestacija koja je prerasla u tradiciju našeg područja i koju šesti put za redom Općina Tinjan organizira u suradnji s Udrugom proizvođača istarskog pršuta i Istarskom županijom. Ove će se godine “ISAP 2013” održati od 19. - 20. listopada, a svečano otvaranje sajma bit će u 11.00 sati 19. listopada 2013. godine u Tinjanu.

Na ISAP-u svake godine sudjeluje veći broj izlagača iz raznih europskih zemalja. Prošle je godine sajam posjetilo više od 25.000 posjetitelja, a na sajmu sudjelovalo oko 30 proizvođača pršuta iz Hrvatske, Italije, Slovenije, BiH, Španjolske, Mađarske i Austrije. Slijedom navedenog, vidljiv je izniman doprinos ISAP-a afirmaciji i promociji Republike Hrvatske kao destinacije vrhunskih suhomesnatih autohtonih delicija na međunarodnoj sceni.

Foto: http://regionalexpress.hr


Tagovi

ISAP Tinjan Pršut Istarska županija Tradicija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kmečki Glas iz susjedne Slovenije prošle je godine obilježio 80 godina rada na informiranju poljoprivrednika. Ova vodeća agrarna redakcija z Dežele danas zapošljava 24 medijska djelatnika te uz tjednik i portal ima bogatu izdavačku djelatno... Više [+]