Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ribarska večer
  • 29.06.2019. 10:30
  • Požeško-slavonska, Vetovo

5. Ribarska večer u Vetovu

Prihod od manifestacije vetovački će ribiči utrošiti na saniranje nasipa na jednom od ribnjaka.

Foto: Maja Celing Celić
  • 495
  • 34
  • 0

Jubilarni 5. put svoju gastronomsko-turističku priredbu Ribarska večer organizira Športsko ribolovno društvo Matiševac iz Vetova. Ribarska večer održat će se u subotu 6. srpnja na otvorenom prostoru Trga sv. Vinka u središtu toga mjesta. Suorganizatori su Ribarska kuća iz Lukača i vetovački caffe bar Panonija.

Organizatori očekuju nekoliko tisuća posjetitelja za koje će biti pripremljeni brojni specijaliteti po prihvatljivim cijenama i to riblji paprikaš, prženi šaran, šaran na rašljama, ali i roštilj. Posjetitelji će moći kušati i široki asortiman ponajboljih vina članova ovdašnje Udruge vinara Veteri Castra.

Vetovački ribiči prikupljena će sredstva iskoristiti za saniranje nasipa na jednom od dva ribnjaka koji je oštećen, a na taj način žele očuvati bogatstvo ribljeg fonda (šaran, amur, štuka, klen, tostolobik), te zadržati mlade u radu društva. 

Ulaz je besplatan. Cijeli program počet će u 18 sati nastupom tamburaškog sastava De Gotho iz kutjevačkog kraja. Navečer će koncert održati i poznati požeški glazbeni sastav Posegana. 


Tagovi

Ribarska večer Manifestacija Vetovo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]