• Kištra fest 2018
  • 25.07.2018. 09:00

5. Međunarodni festival zanatskog piva Kištra fest 2018 u Sarajevu

Na festivalu će 18 izlagača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije promovirati više od 50 različitih vrsta zanatskog piva.

Foto: Facebook/Udruženje "Kištra"
  • 254
  • 16
  • 0

"Pravo pivo volimo, pravimo i promoviramo! Od edukacije, homebrewinga do festivala - cilj nam je da prijeđete na pravu stranu pivske povijesti!", ovim se riječima predstavlja Udruženje građana za promociju zanatskog pivarstva "Kištra" I. Sarajevo na svojoj Facebook stranici. 

Već petu godinu zaredom ovo udruženje organizira Međunarodni festival zanatskog piva, a ove će godine biti održano u subotu, 4. kolovoza u Sarajevu, u susjednoj BiH.

Cilj festivala je promocija kulture sve popularnijeg zanatskog pivarstva, ali i druženje, razmjena iskustva s drugim pivarima i upoznavanje javnosti o različitim vrstama zanatskog piva. 

Na festivalu će 18 izlagača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije promovirati više od 50 različitih vrsta zanatskog piva. 

Festival počinje 4. kolovoza u 17 sati na sportskim terenima kod Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu. Cijena ulaznice je 3 KM (oko 12 kuna), a osim zanatskih piva, posjetitelji će moći uživati i u hrani i osvježavajućim bezalkoholnim pićima. 

Večer prije, u petak, 3. kolovoza, sa početkom u 19 sati u restoranu "Kula", također u Sarajevu bit će organizirana panel diskusija o zanatskom pivarstvu na kojoj će sudjelovati kućni proizvođači piva, registrirana udruženja za njegovu promociju, registrirane zanatske mikropivovare, poljoprivrednici, predstavnici lokalne vlasti i ostali ljubitelji zanatskog pivarstva. 


Tagovi

Kištra fest Zanatsko pivo Festival Sarajevo Kištra


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uštedite 5% na odabrane DEUTZ-FAHR modele sa POWERSHUTTLE opremom!

Promijenite smjer kretanja i uštedite vrijeme i novac! Ugrabite na vrijeme svoj DEUTZ-FAHR traktora s POWERSHUTTLE dodatnom opremom i ostvarite dodatni popust od 5% po mo...

Pročitaj cijelu bilješku