Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 44. Sajam hrane Budva
  • 05.02.2018. 09:00

44. Sajam hrane u Budvi

Tradicionalna izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih industrija u kontinuitetu pruža izlagačima poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

  • 181
  • 13
  • 0

Tradicionalna izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih industrija u kontinuitetu pruža izlagačima poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga. 44. Sajam hrane u Budvi u Crnoj Gori održat će se od 22. do 24. ožujka 2018.

Prepoznatljiv je po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz oblasti: poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kave, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane i konditorske industrije, od kojih se značajan broj upravo na Sajmu hrane po prvi put uspješno predstavio tržištu.

Održat će se i sajmovi turizma i ekologije

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao UFI Approved Event, paralelno sa 44. Sajmom hrane, organizirat će se 27. Međunarodni Sajam turizma i 23. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke privrede, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regije, uoči ljetne turističke sezone, pruža mogućnost da se na efikasan način u kratkom vremenu ostvare značajni komercijalni efekti.

Izvor i foto: jadranskisajam.co.me


Tagovi

Sajam hrane Budva 2018 Prehrambena industrija Kava Piće Slatkiši


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.