Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska poljoprivreda
  • 09.12.2013. 17:00

3. Poljoprivredni forum - Vukovar 2013.

Na Poljoprivrednom forumu u Vukovaru diskutirat će se o aktualnom stanju u hrvatskoj poljoprivredi

  • 1.779
  • 159
  • 0

Vukovarsko-srijemska županija i HGK - Županijska komora Vukovar, u utorak 10. prosinca 2013. godine, organiziraju 3. Poljoprivredni forum - Vukovar 2013.

Forum će se održati u Velikoj županijskoj vijećnici s početkom u 10 sati, u Županijskoj ulici br. 9 u Vukovaru.

Tijekom Foruma, o aktualnom stanju u poljoprivredi i ruralnom prostoru će govoriti Andrija Matić, dipl. inž., pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije.

Informacije o vanjskotrgovinskoj bilanci poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda te samodostatnosti hrvatske poljoprivredne proizvodnje i turističkoj potrošnji nazočnima će dati Ivan Marijanović, dipl. oec., direktor HGK Županijske komore Vukovar.

Teme iskorištenosti IPARD programa u Hrvatskoj dotaknut će se prof. dr. sc. Krunoslav Zmaić s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Program ruralnog razvoja RH 2014. - 2020. će prezentirati Tugomir Majdak, dipl. inž. pročelnik Upravnoga odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije.

Također, na forumu će biti održana sljedeća predavanja:

  • predavanje o mogućnostima korištenja poljoprivredne biomase kao obnovljivog izvora energije, Davor Adžić, dr. vet. med., direktor tvrtke Landia d.o.o.
  • predavanje na temu Kako najbolje iskoristiti članstvo u EU za ruralna područja Hrvatske, mr. sc. Miroslav Božić, bivši voditelj radne skupine broj 11 - Poljoprivreda i ruralni razvitak, za pregovore s EU

Više informacija možete saznati na: www.hgk.hr

Photo: hkv.hr


Tagovi

Vukovar Poljoprivredni forum HGK IPARD Ruralni razvoj


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Odvojite 15-ak minuta vremena i popunite anketu vezanu za položaj žena u ruralnim sredinama. Dostupna je na linku 👉 https://t.ly/Dmxc1
Foto: Depositphotos/budabar