Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zagorski gospodarski zbor
  • 31.07.2016. 15:00

24. Zagorski gospodarski zbor u Krapini

Zagorski gospodarski zbor, 24. po redu, održat će se od 08. do 10. rujna 2016. godine u Krapini.

Foto: zgz.hr
  • 1.523
  • 178
  • 0

24. Zagorski gospodarski zbor održat će se od 08. do 10. rujna 2016. godine u Krapini kod OŠ Ljudevit Gaj.

Organizatori ove značajne gospodarske manifestacije su Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Radio Kaj. Prema riječima potpredsjednika Hrvatske obrtničke komore i predsjednika županijske Obrtničke Komore Davora Pleška i ove se godine očekuje velik broj izlagača jer predstavljanje proizvoda i usluga na sajmovima poput ovog od velikog je značaja za obrtnike i gospodarstvenike.

Velik broj izlagača

Da je Zagorski gospodarski zbor prerastao granice Krapinsko-zagorske županije, naglašava predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Josip Grilec, ističući kako će uz izlagače s područja Krapinsko-zagorske županije, na Zboru biti prisutni i izlagači iz Zagreba, osam kajkavskih županija te susjedne Slovenije i Mađarske. Zemlja partner ove je godine Republika Slovenija, dok će Šibensko-kninska županija biti partner županija.

"Ova gospodarska manifestacija ponos je Krapine, a veseli činjenica da je iz godine u godinu sve bolja, uz poziv izlagačima da se prijave za sudjelovanje", ističe gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

Pripreme za Zbor su u tijeku, zanimanje izlagača je iznimno veliko te prijave konstantno pristižu, a krajnji rok za prijavu je 31. kolovoza. Prijaviti se možete ovdje.

Foto: zgz.hr


Tagovi

Zagorski gospodarski zbor Krapina Izlagači Prijava


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]