Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VIROEXPO
  • 29.02.2016. 15:30

21. Viroexpo zatvorio svoja vrata

Na sajamskom prostoru održane su i ove godine brojne kulturne, poslovne, zabavne i gastronomske priredbe.

  • 493
  • 51
  • 0

Iza nas je jedan od najaktivnijih vikenda za virovitičane kroz godinu, vikenda kada se održava najveći sajam ovog tipa u Hrvatskoj - Viroexpo. Na sajamskom prostoru, do kojega ste mogli doći i vlakićem iz centra Virovitice, održane su brojne kulturne, poslovne, zabavne i gastronomske priredbe.

Mogli ste upoznati Zemlju partner sajma Viroexpo, Republiku Kosovo, kroz Gospodarski forum, ali i vidjeti njihove tradicionalne pjesme i plesove nastupom folklornog ansambla Shkendija u Kazalištu Virovitica. U Poduzetničkom inkubatoru održana su brojna stručna predavanja, a na sajamskoj pozornici nastupili su KUD Virovitica, plesna skupina Kreativna kutija, Indian summer band, Dancing boots i druge. Kuhao se i lovački paprikaš te su podijeljena brojna priznanja za najbolja vina.

Sajam okupio 750 izlagača i 26.000 posjetitelja

21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo ove godine održao se od 26. do 28. veljače, okupio je 750 izlagača iz 27 zemalja svijeta, a posjetilo ga je 26.000 posjetitelja.

"Želim zahvaliti svim izlagačima i posjetiteljima na još jednom odlično posjećenom i odrađenom sajmu, svima koji su bili uključeni u organizaciju sajma te posebnu zahvalu upućujem i tvrtki Contorte na ustupljenom prostoru", rekao je direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Republika Kosovo, a sajam je održan pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.


Tagovi

Viroexpo Međunarodni sajam gospodarstva Obrtništva i poljoprivrede Igor Andrović Virovitičko-podravska županija Virovitica


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/