Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 24.06.2013.

21. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Pridružite se na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu kako bi nastavili tradiciju sajmovanja dužu od 500 godina u bjelovarskome kraju

  • 780
  • 35
  • 0

Ovogodišnja najveća manifestacija Bjelovarskoga sajma, ujedno i najveća toga tipa u Hrvatskoj, 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održati će se od 06. do 08. rujna 2013. godine.

Prošlogodišnji jubilarni 20. jesenski sajam, posjetilo je više od 50 tisuća posjetitelja, a nastupilo je sveukupno 475 izlagača iz Hrvatske i sedam stranih zemalja, koji su najveću specijaliziranu stočarsku manifestaciju u zemlji prepoznali kao mjesto na kojemu se mogu kvalitetno predstaviti, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove. Kako je izgledalo na 20. jesenskom sajmu pogledajte u fotogaleriji.

Nakon skorašnjeg ulaska Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije, s velikim zadovoljstvom očekuju se nastupi još većeg broja izlagača iz inozemstva, ali naravno i iz Hrvatske.

Jesenski sajam poznat je međunarodni, prvenstveno stočarski, ali i gospodarski i obrtnički sajam na kojemu su zastupljena posljednja dostignuća na tim poljima. Jedinstvena je to manifestacija s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu, a već tradicionalno će se održati Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Za ovu, ali i sve ostale manifestacije, Bjelovarski sajam raspolaže s:

  • 5.500 m2 zatvorenoga prostora,
  • 1.600 m2 poluzatvorenoga prostora,
  • 50.000 m2 otvorenoga prostora,
  • 5.000 m2 objekata za izložbu stoke,
  • 120.000 m2 prostora za parkiranje.

Izlagači na sajmu imaju mogućnost osiguranja djelatnika, izložbenih primjeraka i opreme za vrijeme trajanja sajma kod službenoga osiguravatelja sajma što uključuje osiguranje od eventualne nastale štete, ali i krađe te nezgode djelatnika.

Prijave za Jesenski sajam primaju se do 16. kolovoza ili do popune raspoloživog izložbenog prostora i to isključivo putem službenih obrazaca.

Organizatori sajma mole svoje vjerne, stalne izlagače da se prijave dostave najkasnije do 1. kolovoza, kako bi im mogli jamčiti do sada korištene izložbene lokacije.

S obzirom da ove godine Jesenski sajam prvi put održavaju kao članovi Europske unije, očekuje se puno novosti i zanimljivosti za sve poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu te najavljuju mnoštvo zabavnog sadržaja za cijelu obitelj.


Izvori

Bjelovarski sajam


Tagovi

Bjelovarski sajam Stočarska izložba


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]