Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje HPA
  • 18.10.2018. 09:00

20. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u RH i 19. izložba ovčjih i kozjih sireva na Rabu

Cilj je ponuditi uzgajivačima mogućnost za stjecanjem novih saznanja iz područja provedbe uzgojno selekcijskih programa, preventive i zdravstvene zaštite ovaca i koza, tehnologije proizvodnje i prerade ovčjeg i kozjeg mlijeka, hranidbe, držanja i njege ovaca i koza, itd.

Foto: Pixabay/jackmac34
  • 228
  • 13
  • 0

Hrvatska poljoprivredna agencija vas poziva na 20. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u RH i 19. izložbu ovčjih i kozjih sireva koje će se održati na Rabu 24. i 25. listopada 2018. godine u hotelu Valamar Padova. 

Cilj savjetovanja je putem predavanja i razgovora s našim vodećim stručnjacima ponuditi uzgajivačima mogućnost za stjecanjem novih saznanja iz područja provedbe uzgojno selekcijskih programa, preventive i zdravstvene zaštite ovaca i koza, tehnologije proizvodnje i prerade ovčjeg i kozjeg mlijeka, hranidbe, držanja i njege ovaca i koza, itd. Najveći dio predavanja održat će stručnjaci s Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

S istim ciljem, unaprjeđivanja proizvodnje, već devetnaestu godinu za redom organiziraju i izložbu sireva s ocjenjivanjem istih od strane stručnog povjerenstva sastavljenog od stručnjaka za sirarstvo s Agronomskog fakulteta iz Zagreba i iz Republike Slovenije. Osim unaprjeđivanja kvalitete, odnosno ukazivanja na nedostatke u proizvodnji, cilj izložbe sireva je i predstavljanje široj javnosti sve većeg broja vrijednih i kvalitetnih proizvoda od ovčjeg i kozjeg mlijeka.

Program pronađite u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

HPA Savjerovanje Rab Program Ovce Koze Izložba sireva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs