Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 03.10.2014. 17:45

17. Osječki jesenski sajam otvorio svoja vrata

Kroz tri sajamska dana održat će se i brojne radionice, predavanja i stručni skupovi koji će popratiti aktualne teme iz područja poljoprivrede, pčelarstva, i poduzetništva žena u ruralnim područjima.

  • 250
  • 31
  • 0

Predsjednik RH, dr. Ivo Josipović, danas je u 11:00 sati na sajamskom prostoru Pampas, uz nazočnost brojnih uzvanika i posjetitelja, svečano otvorio 17. Osječki jesenski sajam. Ove će se godine posjetiteljima Sajma, na oko 5.000 m² zatvorenog i otvorenog sajamskog prostora, predstaviti 190 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Mađarske.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i pokriva brojna zanimljiva područja poput poljoprivrede, prehrane, pčelarstva, zdravlja i kozmetike, vode, tla i energije, stanovanja, kože i obuće, a zastupljena su i osiguravajuća društva i banke. Tako će zaista svaki posjetitelj biti u mogućnosti pronaći nešto za sebe.

Kroz tri sajamska dana održat će se i brojne radionice, predavanja i stručni skupovi koji će popratiti aktualne teme iz područja poljoprivrede, pčelarstva, i poduzetništva žena u ruralnim područjima.

U sklopu Sajma održavaju se i Dani meda Hrvatske. Pčelari su ovim povodom na sajamskom prostoru Pampas izložili pčelarsku opremu i proizvode dok će se na Trgu Ante Starčevića od 10 do 14 sati održati manifestacija Med i mladi koju je također svečano otvorio predsjednik RH, dr. Ivo Josipović.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Fotoprilog


Tagovi

Ivo Josipović Dami meda Izlagači Pampas Pčelarstvo Poduzetništvo


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]