Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Privredni sajam Tešanj
  • 12.06.2019. 16:30
  • Zeničko-dobojski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Tešanj

15. Međunarodni sajam privrede u Tešnju

Sajam će se održati od 13. do 16. lipnju u Kraševu, DC Carina, na prostoru koji obuhvaća više od 18.000 m2, 6.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 12.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

Foto: Biznis cetar Jelah-Tešanj
  • 460
  • 42
  • 0

15. Međunarodni sajam privrede u Tešnju u susjednoj BiH očekuje oko 300 izlagača iz Nizozemske, Njemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Austrije, Makedonije, Crne Gore, Turske i naravno BiH, a zemlja partner je Makedonija.

Sajam će se održati od 13. do 16. lipnja u Kraševu, DC Carina, na prostoru koji obuhvaća više od 18.000 m2, 6.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 12.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

"Kada smo se odlučili razgovarati o zemljama partnerima iz okruženja, vodili smo se činjenicama da je ovo do početka 90-tih godina bio jedan jasno definiran ekonomski prostor. Istina da se sada sve više i priča o regionalnoj privrednoj suradnji. Mi smo željeli te i takve aktivnosti implementirati i svjesno smo išli u početku na zemlje s kojima BiH nema neriješenih političkih i drugih pitanja", kaže Senad Brka, predsjednik Udruženja privrednika "Biznis centar" Jelah-Tešanj, organizatora sajma. 

Posljednjeg dana planirano je druženje izlagača i gostiju na platou gdje će ih zabavljati Halid Bešlić, koncert koji su kao poklon gradu omogućili Općina Tešanj i Udruženje privrednika.


Tagovi

Privredni sajam Tešanj Međunarodni sajam Senad Brka Biznis centar Jelah-Tešanj


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]