• Ocjenjivanje kulena
  • 02.06.2014. 09:20

14. Ocjenjivanje kakvoće slavonskog kulena

14. Ocjenjivanje kakvoće slavonskog kulena održat će se u Osijeku. Prijaviti se možete do 6. lipnja 2014.

  • 133
  • 9
  • 0

HGK - Županijska komora Osijek u suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom iz Osijeka organizira 14. ocjenjivanje kakvoće slavonskog kulena u Osijeku. Medijski je pokrovitelj časopis Agroglas - dvotjednik za poljoprivredu, proizvodnju hrane, selo i ljubitelje životinja.

Kulenari zainteresirani za sudjelovanje uzorak kulena trebaju dostaviti, uz prijavu, najkasnije do 6. lipnja 2014. na adresu HGK ŽK Osijek, Europske avenije 13, 31000 Osijek. Natječaj s prijavom objavljen je u dvotjedniku Agroglas broj 339 od 28. svibnja 2014.

Osim organoleptičkog ocjenjivanja kakvoće slavonskog kulena koje će se održati u ŽK Osijek, obavit će se i fizikalno-kemijska analiza u Centru za kvalitetu mesa Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku. Najbolje ocijenjeni kuleni bit će proglašeni šampionom i vicešampionom ocjenjivanja 2014. godine te će im se dodijeliti prigodne nagrade.

Svečana dodjela priznanja najuspješnijim proizvođačima kulena održat će se 18. lipnja 2014. Sve informacije zainteresirani mogu dobiti od Stane Erstić na broj 031/223-893 ili e-mail: [email protected].

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu i javni natječaj.


Dokumenti


Tagovi

Ocjenjivanje kulena Slavonski kulen Kulin Stane Erstić Osijek HGK Agroglas


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ekovjesnik: “ Europa se povezuje noćnim vlakovima 🚅😴 U prosincu 2021. počeo je prometovati noćni vlak na relaciji Beč - München - Pariz, a za prosinac 2023. najavljen je početak prometovanja noćnih vlakova iz Berlina za Bruxelles i Pariz. G... Više [+]