Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacije
  • 20.01.2015. 08:30

11. Zimski seminar farmera na Tari

11. Zimski seminar farmera održat će se od 25. do 31. siječnja 2015. godine u Srbiji, na Tari.

Foto: depositphotos.com
  • 205
  • 14
  • 0

Klub 100P plus, udruženje poljoprivrednika iz Novog Sada, na Tari organizira 11. Zimski seminar farmera, koji će se održati od 25. do 31. siječnja 2015. godine u hotelu Omorika.

Prošle je godine Zimski seminar okupio više od 300 sudionika, a ove ih se godine očekuje više od 450. Sudjelovat će i predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, profesori sa novosadskog i beogradskog Sveučilišta, a očekuju se i renomirani stručnjaci iz sektora mehanizacije, zaštite bilja te sjemenske proizvodnje.

Ovo je izvrsna prilika i za komercijalni sektor čiji će predstavnici imati priliku predstaviti novitete, a kako je to za Zimski seminar farmera već uobičajeno, i ove se godine očekuje bogat program.

Kao i pethodnih godina, za prijave se možete obratiti agenciji Caravan: +381 (0) 23 580 930 ili putem e-maila: caravan@open.telekom.rs.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Zimski seminar farmera Klub 100P plus Sjemenska proizvodnja Zaštita bilja Stručnjaci sektora mehanizacije Agencija Caravan

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]