Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 01.02.2014. 09:00

11. Donjogradska kobasijada - Osijek

Domaće slavonske kobasice i kulenove seke, uz dobru zabavu, dobitna su kombinacija koju možete osvojiti na Donjogradskoj kobasijadi u Osijeku

Foto: freepik.com
  • 419
  • 35
  • 0

U cilju promicanja domaće slavonske kobasice kao autohtonog hrvatskog proizvoda, Udruga Donjogradski kobasičar Osijek organizira 11. Donjogradsku kobasijadu. U okviru ove gastro manifestacije održat će se 11. ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i 5. ocjenjivanje kulenove seke.

Kobasijada se održava u subotu, 8. veljače 2014. s početkom u 19 sati u prostorijama ŠD Olimpija i Caffe baru "5", na Zelenom polju 32 u Osijeku. Donjogradska kobasijada je najstarije natjecanje u ocjenjivanju domaće slavonske kobasice u Hrvatskoj. Na njoj tradicionalno sudjeluju proizvođači ove slavonske delicije iz cijele Slavonije, kao i gosti iz Bosanske Posavine.

Udruga Donjogradski kobasičar osnovana je 2005. godine u cilju promocije domaće slavonske kobasice što je rezultiralo i osnivanjem niza OPG-a i zadruga koje se bave proizvodnjom tradicijskih suhomesnatih proizvoda.

Uz ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i proglašenje pobjednika, održat će se izložba i degustacija svih uzoraka. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti i dostaviti svoje uzorke najkasnije do srijede, 5. veljače 2014. uz kotizaciju od 50,00 kuna. Uzorci se dostavljaju u prostorije ŠD Olimpija i Caffe bar "5".

Više informacija možete saznati na broj tel. 031/506-144 te mob. 095/854-22-92 ili 098/253-291.

Foto: freepik.com


Tagovi

Donjogradska kobasijada Osijek Kobasica Kulenova seka Slavonija ŠD Olimpija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.