Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani maslinovog ulja
  • 05.11.2014. 09:00

10. Dani mladog maslinovog ulja

Više od 200 uzoraka mladog maslinovog ulja u Vodnjanu će izložiti 90 izlagača, a ovu manifestaciju svake godine posjeti više od 20.000 ljubitelja maslinovog ulja

  • 153
  • 9
  • 0

U Vodnjanu će se od 14. do 16. studenog 2014. godine održati jubilarni, 10. Dani mladog maslinovog ulja. Ova manifestacija nije samo susret domaćih proizvođača i uljara već i brojnih međunarodnih gostiju koji su prepoznali važnost ovog događaja. Svake godine okupi se više od 20.000 posjetitelja, ljubitelja maslinovog ulja i vrhunskih gastro poslastica.

Tijekom tri manifestacijska Dana mladog maslinovog ulja okupit će se maslinari i uljari cijele Jadranske euro regije koji će se potruditi da široj javnosti predstave kvalitete mladog maslinovog ulja te zdrave prehrane. Ekstra djevičansko maslinovo ulje kao kvalitetan autohtoni vodnjanski brend na ovaj se način dodatno promovira.

Devedeset izlagača posjetiteljima će ponuditi više od 200 uzoraka mladog maslinovog ulja, a kroz Oil bar i stručne prezentacije mnogi će biti u mogućnosti obogatiti svoja znanja o maslinovom ulju. U sklopu male gourmet akademije bit će organizirane kuharske radionice, a Chef Robert Perić pripremat će delicije u četiri slijeda, za što je potrebno izvršiti rezervaciju jer je broj mjesta ograničen. Najbolji istarski ugostitelji pobrinut će se za nezaboravan Cooking show.

U sklopu edukativnog programa održat će se predavanje Bernardine Hlevnjak-Pastrovicchio, Edia Družetića te Franka Raguža koji će govoriti o Aktualnostima u maslinarstvu u protekloj sezoni, a predviđeno je i predstavljanje LAG-a "Južna Istra" i LEADER pristupa te Mogućnosti korištenja EU fondova za poljoprivrednike.

Budite i Vi dio velikog broja ljubitelja maslinovog ulja i bogate tradicionalne gastronomije te posjetite 10. Dane mladog maslinovog ulja u Vodnjanu.


Tagovi

Vodnjan Dani mladog maslinovog ulja Maslinari Uljari Jadranska euro regija Robert Perić Stručne prezentacije Edukativni program Bernardina Hlevnjak-Pastrovicchio Edi Družetić Franko Raguž LAG Južna Istra Leader pristup EU Fondovi Poljoprivre

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?