Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FAZOS
  • 15.05.2019. 18:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

1. sajam Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti

Cilj sajma je prezentacija i prodaja proizvoda OPG-ova, prvenstveno sadašnjih i bivših studenata te zaposlenika, ukoliko imaju svoj OPG, a koji se bave bilo kojim vidom poljoprivredne proizvodnje i prisutni su na tržištu.

Foto: Melita Berečić
  • 1.558
  • 612
  • 0

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, organizira "1. sajam Obiteljskih Poljoprivrednih Gospodarstava" sadašnjih i bivših studenata toga fakulteta.

Sajam će se održati 22. svibnja u vremenu od 9:00 do 15:00 sati u multimedijalnom studentskom središtu u prizemlju Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Vladimira Preloga 1, Osijek.

"Cilj sajma je prezentacija i prodaja proizvoda OPG-ova, prvenstveno naših sadašnjih i bivših studenata te zaposlenika, ukoliko imaju svoj OPG, a koji se bave bilo kojim vidom poljoprivredne proizvodnje i prisutni su na tržištu. Također, u okviru sajma planiramo prezentirati djelatnost i usluge našeg fakulteta koje nudimo na tržištu. Sajmom nastojimo pokriti što veći broj grana poljoprivrede: stočarstvo, mljekarstvo, ratarstvo, povrćarstvo, cvjećarstvo, začinsko bilje, pčelarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, vinarstvo, agroturizam i sve ostalo što je u domeni našeg fakulteta, odnosno same poljoprivredne proizvodnje te prerade i finalizacije proizvoda. U okviru sajma organizirati će se nekoliko kratkih, 5 minutnih prezentacija prisutnih izlagača koji će predstaviti svoju djelatnost i usluge.

Svečano otvaranje započinje u 9:00 a prodajne i prezentacijske aktivnosti traju do 15:00. U 10:15 održat će se interaktivni okrugli stol na temu: "Distribucija proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na europsko tržište“. Sajmu će prisustvovati 32 izlagača koji će uz degustacije, prezentacije i prodaju svojih proizvoda nastojati udovoljiti svačijem ukusu", navodi se u najavi koju potpisuje prof.dr.sc. Miroslav Lisjak.


Tagovi

1. sajam OPG-a FAZOS Osijek


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]