Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Plodovi zemlje i mora
  • 18.12.2017. 15:00

Ribolovci ulovili 325,35 kg ribe i liganja, tko je najuspješniji?

Tko su najuspješniji ribolovci Zadarske županije?

Foto: Plodovi zemlje i mora
  • 343
  • 39
  • 0

Tko su najuspješniji ribolovci Zadarske županije bit će poznato sutra, 19. prosinca, kada će se održati proglašenja u JK Uskok, točno u podne.

Naime, kako navode iz Plodova zemlje i mora, završen je i ovogodišnji, trinaesti po redu, Natječaj Plodova zemlje i mora, Najulov 2017. Pred ocjenjivačkim sudom u sastavu prof. dr. sc. Ante Kolega, dr. Lav Bavčević, dr. Neven Bosnić, meštar od panule Joško Radman, stručni suradnik Boris Bulić te urednik Plodova zemlje i mora Nedjeljko Jusup je težak i odgovoran zadatak - izabrati pobjednike, najuspješnije ribolovce, ljude koji su svojim ulovima zavrijedili mjesto u galeriji najboljih.

Nagrađeni će biti trojica najuspješniji u kategoriji Najulov, Najpothvat, Ribarsko srce te najuspješniji ribolovci za ulove najvećeg zubaca, lubina, podlanice, lice, arbuna i lignje.

Apsolutnom pobjedniku vanbrodski motor Yamaha

Ove su godine svoje ulove prijavila 47 natjecatelja koji su ostvarili 51 ulov ukupne težine 325,35 kilograma od čega je 321,08 kilograma bila riba, a 4,27 kilograma su bile lignje. Za najuspješnije su predviđeni pehari i plakete dok apsolutnog pobjednika koji je ulovio najveću ribu natjecanja čeka i velika nagrada Grand Prix. To je vanbrodski motor Yamaha, dar Zadarskog lista, vrijedan 10.421 kunu!

Proglašenje će se održati uz feštu od bakalara i probranih vina naših najeminentnijih vinara. Otvorit će se i prvi zadarski pjenušac Rabioza poznatog vinara Stjepana Vučemilovića.

Kao i svake godine sve sudionike svečanosti proglašenja najuspješnijih ribolovaca u akciji Plodova zemlje i mora Zadarskog lista pjesmom će dočekati i ispratiti popularni Zoran Jelenković. Uz ribolovce, građane te osobe iz javnog i političkog života Zadra i Zadarske županije dolazak na ovu feštu potvrdili su i svjetski prvaci u ribolovu Tea Radil i Marko Sikirić.

Foto: Plodovi zemlje i mora


Izvori

Zadarski list


Tagovi

Najuspješniji ribolovci Zadar Plodovi zemlje i mora


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).