Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nezakonit ribolov
  • 18.07.2019. 16:30

Poginuo tridesetogodišnjak u nezakonitom ribolovu strujom

Dvije osobe su uhićene zbog sumnje na kazneno djelo nezakonitog ribolova te sprječavanja dokazivanja.

Foto: Facebook/Mari Mar
  • 8.840
  • 491
  • 0

Priča s tragičnim krajem iz susjedne BiH ide ovako; tridesetogodišnjak je u subotu, 13. srpnja, na obali rijeke Vrbanja, u mjestu Obodnik Kotor Varoš, lovio ribu u društvu B.M., uz pomoć električne energije što je nezakonito i vrlo opasno. Stvari su pošle po zlu, a od posljedica je 30-godišnjak zadobio ozljede te preminuo. 

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš, 13.07.2019. godine oko 13 sati, postupili su po zaprimljenoj prijavi da je u Dom zdravlja Kotor Varoš dovezeno beživotno tijelo tridesetogodišnjaka, a koje je prethodno izvučeno iz rijeke Vrbanja. 

Obavili su očevid te utvrdili da je tridesetogodišnjak bio u društvu sa B.M. i da su pomoću električne energije nezakonito lovili ribu u rijeci Vrbanji, te da je od posljedica navedenog zadobio ozljede od kojih je preminuo.

B.M. je uhićen zbog sumnje za kazneno djelo "Nezakonit ribolov", a istog dana uhićena je i O.M. zbog sumnje na kazneno djelo "Sprečavanje dokazivanja", jer je s lica mjesta uklonila sredstva kojim su dvojica ribolovaca nezakonito pokušavali izloviti ribu. 

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osoba za navedena kaznena djela.


Tagovi

Nezakonit ribolov Ribolov strujom Krivolov Rijeka Vrbanja


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]