AgroKlub.com

\

Ribarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ribarstvo » Javnost o ribarskim lukama i burzi riba

Javnost o ribarskim lukama i burzi riba

Javno savjetovanje

Javnost o ribarskim lukama i burzi riba

Datum: 18.12.2017. 10:15

Kategorija:

Ribarstvo

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo e-savjetovanje!

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa".

Ovaj Pravilnik, kako navode, se donosi na temelju članka 55. stavka 6. Zakona o morskom ribarstvu (NN 62/17), a istim se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa" u okviru provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Isti podrazumijeva dodjelu potpore za sufinanciranje ulaganja u postojeće ribarske luke i iskrcajna mjesta određena posebnim propisima i to za ulaganja vezana uz poboljšanje infrastrukture ribarskih luka i iskrcajnih mjesta, uključujući ulaganja u objekte za prikupljanje otpada i morskih otpadaka te za ulaganja kojima se olakšava usklađenost s obvezom iskrcaja svog ulova i dodaje vrijednost nedovoljno korištenim komponentama ulova. Potpora u okviru ove mjere se dodjeljuje nadležnim lučkim upravama, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i/ili ovlaštenicima koncesije za upravljanje lučkim područjem.

Savjetovanje je otvoreno do: 24.12.2017.

Foto: Pixabay/suvajit

Broj pregleda članka: 193; Uspješnost članka: 11.65

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Tagovi: Burza ribe, Javno savjetovanje, Ribarske luke

Ključne riječi članka: javnost, o, ribarskim, lukama, i, burzi, riba, mjesta, okviru, ulaganja, iskrcajna, mjere, potpore, savjetovanje, ribarske, iskrcajna mjesta, ribarske luke, iskrcajna mjesta burze, luke iskrcajna mjesta, okviru mjere ribarske


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!