Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 18.12.2017. 10:15

Javnost o ribarskim lukama i burzi riba

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo e-savjetovanje!

Foto: Pixabay/suvajit
  • 208
  • 12
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa".

Ovaj Pravilnik, kako navode, se donosi na temelju članka 55. stavka 6. Zakona o morskom ribarstvu (NN 62/17), a istim se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa" u okviru provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Isti podrazumijeva dodjelu potpore za sufinanciranje ulaganja u postojeće ribarske luke i iskrcajna mjesta određena posebnim propisima i to za ulaganja vezana uz poboljšanje infrastrukture ribarskih luka i iskrcajnih mjesta, uključujući ulaganja u objekte za prikupljanje otpada i morskih otpadaka te za ulaganja kojima se olakšava usklađenost s obvezom iskrcaja svog ulova i dodaje vrijednost nedovoljno korištenim komponentama ulova. Potpora u okviru ove mjere se dodjeljuje nadležnim lučkim upravama, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i/ili ovlaštenicima koncesije za upravljanje lučkim područjem.

Savjetovanje je otvoreno do: 24.12.2017.

Foto: Pixabay/suvajit


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Javno savjetovanje Ribarske luke Burza ribe


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo ljepote za tmuran dan. Za više zavirite u galeriju našeg Hrvoja Škergata https://www.agroklub.com/agrogalerija/polja-makova-16943/