Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce akcija
  • 26.11.2014. 07:35

Zimski pregled strojeva već od 500kn!

Zimski pregled vašeg John Deere stroja za mirniji zimski san i punu spremu za slijedeću sezonu!

  • 705
  • 126
  • 0

Polako završavaju poljoprivredni radovi, a vaši limeni ljubimci zasluženo odlaze na zimski odmor. No ono što bi im svakako koristilo prije zimskog sna, jest jedan dobar zimski pregled koji će ujedno i vama osigurati miran san jer će vaši strojevi biti spremni za nadolazeću sezonu. Tvrtka Novocommerce International d.o.o., generalni zastupnik za John Deere, trenutno u ponudi ima zimski pregled John Deere strojeva po akcijskim cijenama, a više o akcijskim paketima saznajte u nastavku!

Zašto zimski pregled?

Sada je vrijeme da bez žurbe i pritiska pravi stručnjaci pregledaju vaš John Deere, kako bi oni bili spremni za iduću godinu.

U ponudi su idući paketi:

Pregled kombajna u 180 i 200 točaka!

Pouzdan kombajn ključni je čimbenik uspješne sezone. Zato vam Novocommerce nudi njegov zimski pregled pri kojem će obučeni tehničari pregledati vaš stroj u 180 točaka i tako ga pripremiti za iduću sezonu.

Osim zimskog pregleda, možete iskoristiti još jednu pogodnost koju Novocommerce trenutno nudi, a to je 15 % popusta na originalne John Deere rezervne dijelove!

Svakako treba imati na umu kako je najskuplje kada je kombajn u kvaru tijekom sezone i tada se troškovi popravka udvostručuju. John Deere koristi najnovija tehnička rješenja, a Novocommerce osoblje pravilno će podesiti i optimizirati rad stroja.

Važno je dakako na vrijeme pregledati i silažni kombajn, a za ovog ljubimca potrebno je 200 točaka pregleda kako bi bio spreman služiti svog vlasnika i u nadolazećoj sezoni radova!

Preša spremna za novu sezonu!

Kako ne biste došli u situaciju da popravljate prešu kada dođe vrijeme za rad, razmislite o Novocommerce ponudi u kojoj, za cijenu od 500,00 kn + PDV, nude zimski pregled preše u 70 točaka. Obučeni servisni tehničari pripremiti će vaš stroj, a Novocommerce daje garanciju na obavljeni posao.

Pregled 150 točaka vašeg John Deere traktora!

Redovito održavanje, originalni John Deere rezervni dijelovi, ulje i rashladna tekućina, ključni su čimbenici za optimalan rad i učinkovitost vašeg traktora. Njegov zimski pregled u 150 točaka osigurati će punu spremu za radove u narednoj godini. Za akcijsku cijenu od 600,00 kn + PDV, Novocommerce vam garantira obavljeni posao, uz smanjene troškove.

Pregled prskalice, ali i certifikat za nju!

John Deere zastupnik pruža svojim klijentima ono što drugi proizvođači prskalica ne mogu: osobni savjet specijalista i izdavanje certifikata za prskalicu. Kako su se troškovi materijala udvostručili, vrlo je važno znati da imate ispravan i optimiziran stroj. Zato Novocommerce nudi zimski pregled prskalice u 70 točaka. Za akcijsku cijenu od 600,00 kn + PDV vrijedi rezervirati termin.

Za više informacija o ovoj akciji, obratite se na jedan od niže navedenih kontakata tvrtke Novocommerce International d.o.o.!


Tagovi

Novocommerce d.o.o. John Deere John Deere generalni zastupnik Zimski pregled traktora Originalni John Deere dijelovi Zimski pregled poljoprivrednih strojeva Servis traktora Servis kombajna Servis prskalice Servis preše


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer