Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni strojevi
  • 05.12.2013. 12:52

Želite isprobati Strautmann miksericu?

Tvrtka Jerković omogućuje probno korištenje Verti-mix mikserice uz mogućnost ostvarivanja posebnih pogodnosti prilikom kupnje

  • 904
  • 86
  • 0

Strautmann je obiteljska tvrtka koja se više od 80 godina bavi proizvodnjom poljoprivrednih strojeva. Uz dugogodišnje iskustvo i tradiciju poslovanja Strautmann je stekao reputaciju jedne od vodećih svjetskih tvrtki u proizvodnji transportnih i strojeva za ishranu životinja na farmama.

Proizvodnji program Strautmanna

Među mnogobrojnim poljoprivrednim strojevima koje proizvodi Strautmann izdvojili bismo Vertimix prikolice za miješanje hrane koje mogu biti samohodne, vučene ili stacionirane. Kako bi bile idealne za rad na svim farmama prikolice su napravljene u nekoliko veličina i izvedbi. Posebnost ovih prikolica je brzo miješanje hrane i dugotrajnost.

Samoutovarne prikolice Vitesse dolaze sa jedinstvenim CFS sistemom koji omogućava kontinuirani protok mase te time brži rad, raspodjelu prostora i uštedu goriva. Ovo je visokokvalitetna prikolica velikih radnih performansi, laka za održavanje te osigurava visoku profitabilnost.

Strautmann mikserca Verti - mix 1801

U ponudi se nalaze i prikolice za raspodjelu stajskog gnoja, komposta, karbo kalka... Kipper prikolice sa jednom ili dvije osovine nosivosti od 4 do 14 tona. Giga trailer prikolice za prijevoz silaže. Pored navedenog tu su još i Siloblitz - izuzimač silaže te silažni priključci za utovarivače.

Pouzdanost, kvaliteta, jednostavnost održavanja te nisi troškovi odlike su Strautmann strojeva koji se nalaze i na hrvatskim gospodarstvima.

Tvrtka Jerković d.o.o. nudi mogućnost svim zainteresiranima ustupiti miksericu nove generacije VM 1801 double (kapaciteta 14m3) na probno korištenje kako bi se uvjerili u kvalitetu i brzinu miješanja Strautmann mikserica. Navedena mikserica je nova te ju možete kupiti po povoljnoj cijeni jer se koristi oko mjesec dana samo za prezentacije. Mikserica omogućuje brzo miješanje hrane sa očuvanjem strukture iste, jednostavna je za održavanje. Mikserica po potrebi može imati veći kapacitet zbog nastavaka koji se mogu nadograditi.

Navedeni strojevi bili su prezetnirani povodom proslave jubileja 100 godina tvrtke Claas i 20 godina poslovanja tvrtke Jerković koja je i ovlašteni zastupnik tvrtke Strautmann za istočnu Hrvatsku. Zbog svoje odlične suradnje sa Strautmannom ostvarili su još bolje uvjete za kupce - povoljniju kupnju strojeva.

U nastavku članka možete vidjeti prikolice u radu, a u prilogu se nalazi foto galerija.


Fotoprilog


Tagovi

Mikserica Strautmann Farma Jerković Izuzimač silaže Prikolica Miješanje hrane


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner