Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 05.10.2015. 09:45

Za poljoprivrednu mehanizaciju 156 tisuća kuna

Agencija za plaćanja nastavlja s odobrenim isplatama iz IPARD programa. OPG Čović iz Đakova, dobivenim je novcem kupilo nove poljoprivredne strojeve.

  • 363
  • 53
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Anđelka Ćorića iz Đakova u Osječko-baranjskoj županiji isplaćeno je 156.062,00 kuna za ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju. IPARD sredstvima nabavljeni su nošeni atomizer, kratka tanjurača, nošena prskalica, plug, rasipač i sijačica. Navedenim ulaganjem poboljšala se kvaliteta proizvoda, smanjili troškovi proizvodnje te modernizirao proizvodni sustav s ciljem manjeg zagađenja okoliša.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 OPG Anđelko Čorić Đakovo Osječko-baranjska županija Mehanizacija Nošeni atomizer Kratka tanjurača Nošena prskalica Plug Rasipač Sijačica Troškovi proizvodnje Zagađenje okoliša


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Maslina je obrana...