Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 08.12.2015. 13:15

Za mobilnu sušaru i mehanizaciju 1,5 milijun kuna

Podravskoj tvrtki Trgoimport isplaćeno je milijun i pol kuna za nabavu opreme za skladištenje i sušenje žitarica i uljarica.

  • 504
  • 62
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Tvrtki Trgoimport d.o.o., osnivača Saraja Ivana iz Kloštra Podravskog u Koprivničko-križevačkoj županiji, isplaćeno je 1.520.707,82 kuna za opremanje objekta za skladištenje i sušenje žitarica i uljarica te poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

IPARD sredstvima nabavljeni su mobilna sušara, teleskopski utovarivač, plug prekretač, tanjurače, kultivator, uređaj za gnojivo, rasipač umjetnog gnojiva, pneumatska sijačica za kukuruz, sjetvospremač, žitna sijačica, traktorska prskalica, kukuruzni adapter te tandem traktorska prikolica.

U 2015. godini do sada je za završene IPARD projekte isplaćeno više od 200 milijuna kuna.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Trgoimport d.o.o. Ivan Saraja Kloštar Podravski Koprivničko-križevačka županija Sušenje žitarica Uljarice Poljoprivredna mehanizacija Mobilna sušara Teleskopski utovarivač Plug pokretač Tanjurače Kultivat


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰