• Lemken
  • 03.05.2016. 08:30

Ugrabite popust na Lemken kultivator i tanjuraču

Lemken daje popust i do 500 eura po metru zahvata na kultivatore Kristall i Karat, kao i na kompaktnu tanjuraču Rubin 9!

  • 2.119
  • 240
  • 0

Tvrtka Lemken pripremila je novu akcijsku ponudu, pod motom "Promiješajte s Lemkenom", a ovaj put je riječ o strnišnoj obradi tla pa se tako po povoljnim cijenama, s popustom i do 500 eura po metru zahvata, mogu kupiti kultivatori Kristall i Karat, kao i kompaktna tanjurača Rubin 9.

Osim što će optimalno promiješati tlo strništa, Kristall i Karat će, tvrde stručnjaci Lemkena, pripremiti sjetvenu posteljicu za direktnu sjetvu usjeva.

Tajna je u dobrom miješanju!

Karat je pogodan i za plitku obradu tla s biljnim ostacima koji ostaju nakon kombajniranja, ali i za dublje i intenzivnije miješanje tla. Inovativni sustav brze izmjene radne dubine, bez potrebe primjene alata, podesit će kultivator na plitku ili duboku obradu tla, odnosno dubinu rada od 5 do 30 cm, pri čemu se konkavni diskovi automatski prilagođavaju nakon promjene dubine. Opcija Contour Track omogućava automatsko održavanje željene radne dubine i na neravnim, brdovitim terenima.

Lemken Karat

Kultivator Kristall je dizajniran za optimalnu kvalitetu rada pri obradi strništa, kažu inženjeri Lemkena, jer njegov kompaktni dizajn omogućava bolju kontrolu radne dubine. Priključak do šest metara širine može biti spojen u tri točke, a polunošene verzije mogu biti kombinirane s Lemkenovom pneumatskom sijaćicom Solitair.

Inovativni sustav brze izmjene podešavanja

Kod obrade lakših tala, umjesto standardnih TriMix, Kristall može biti opremljen DuoMix radnim jedinicama. Kao opcija, i kod Kristalla je na raspolaganju inovativni sustav brze izmjene za brzo individulano podešavanje bez dodatnog alata.

Lemken Kristall

Za intenzivno i homogeno miješanje organske tvari i zemlje do 12 centimetara dubine i očuvanje gubitka vlage iz tla u teškim uvjetima namijenjena je kompaktna tanjurača Rubin 9, idelna za plitku obradu tla i pri visokim radnim brzinama. Visoka kvaliteta rada osigurana je nazubljenim konkavnim diskovima promjera 620 a debljine 6 mm, koji podržavaju kuglični ležajevi koji ne zahtijevju održavanje. Diskovi imaju mogućnost pojedinačnog finog podešavanja. Rubin 9 može imati 4 do 6 metara radne širine, i može se kombinirati s Lemken pneumatskom sijaćicom.

Akcija traje do daljnjega!

Uz popust od 500 eura po metru radnog zahvata, poljoprivrednici mogu uštediti, ovisno o modelu, i do 3.500 eura. Popust traje do daljnjega. Ne smijete propustiti ovu akciju, kažu u Lemkenu, jer - tajna je u dobrom miješanju!

Za više informacija o akcijskim cijenama mehanizacije, kontaktirajte Lemken distributere:


Tagovi

Lemken Strnišna obrada tla Kultivator Tanjurača Kristall Karat Rubin 9 Akcija Popust


Autor

Jozo Radišić

Stručnjak za mehanizaciju i zaljubljenik u poljoprivredu, s velikim iskustvom u proizvodnji.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ni jedna tržnica ne može zamijeniti onaj osjećaj zadovoljstva kada odeš u vlastiti vrt po svoje #moj... Pročitaj cijelu bilješku »