• Labinprogres TPS
  • 21.09.2015. 17:00

Traktor Tuber - pouzdan partner u poljoprivredi

Pored tradicionalnog motokultivatorskog segmenta pažnju posjetitelja i ciljanih kupaca, na Bjelovarskom sajmu, osobito su privukli traktori Tuber 40 i Tuber 50.

  • 944
  • 47
  • 0

Tvrtka Entrada d.o.o. i tvrtka Labinprogres - TPS i ove su godine već tradicionalno izlagali program poljoprivredne mehanizacije na 23. Međunarodnom jesenskom bjelovarskom sajmu, najvećoj manifestaciji toga tipa u Republici Hrvatskoj.

Podaci govore da je prošlogodišnji Jesenski sajam posjetilo oko 40.000 posjetitelja, a nastupilo je u gospodarskom dijelu izložbe gotovo 500 izlagača iz Hrvatske i 11 stranih država.

Najviše pažnje privukli Tuber traktori

Ponuda mehanizacije

Interes posjetitelja na ovogodišnjem sajmu iskazan je podjednako prema Labinprogresovoj maloj i velikoj poljoprivrednoj mehanizaciji. Pored tradicionalnog motokultivatorskog segmenta, pažnju posjetitelja i ciljanih kupaca osobito su privukli traktori Tuber 40 i Tuber 50.

Na domaćem tržištu su traktori Tuber prepoznati kao pouzdani partneri za razne ratarske, voćarske i vinogradarske aktivnosti, ali važno je naglasiti i sve više za komunalne aktivnosti. Iz tog razloga na sajmu je predstavljena i priključna daska za snijeg, radne širine 2,00 metra u izvedbi s prednjom traktorskom hidraulikom. Komunalna poduzeća diljem Hrvatske, sve se više odlučuju za traktor Tuber s daskom za snijeg, s ciljem održavanja gradskih i prigradskih ulica te lokalnih prometnica.

Labinprogres je na tržište plasirao prednji utovarivač s korpom koji je svoju primjenu pronašao, kako u komunalnim poduzećima tako i u obiteljskim gospodarstvima.

Međunarodni jesenski bjelovarski sajam bio je odlična prilika da se prezentiraju i jednoosovinske traktorske prikolice. Prikolice nosivosti dvije, tri i četiri tone od svog lansiranja na tržište bilježe veliki interes kupaca, zahvaljujući karakteristikama koje se prilagođavaju interesima koje korisnici mogu imati.

Bjelovarski sajam nezaobilazno odredište Labinprogresa

Labinprogres - TPS kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu. Sajamski prostor Gudovac prepoznatljivo je mjesto na kojem se kvalitetno mogu predstaviti noviteti, obaviti direktna prodaja, razmijeniti iskustva te sklopiti novi poslovi i poslovni kontakti.

Bjelovarski sajam zauzima sve značajnije mjesto i u međunarodnom kalendaru poljoprivrednih sajmova u ovom dijelu Europe planirajući iz godine u godinu značajno povećavanje broja izlagača i posjetitelja te iz tog razloga postaje nezaobilazno odredište promocije Labinprogresovih proizvoda. Ispod članka pogledajte foto galeriju Labinprogres izlagačkog prostora na 23. Jesenskom bjelovarskom sajmu.

Za više informacija kontaktirajte Labinprogres - TPS na jedan od dolje navedenih kontakata!


Fotoprilog


Tagovi

Labinprogres TPS Entrada d.o.o. Međunarodni bjelovarski sajam Traktor Tuber traktor Tuber 40 Tuber 50 Gudovac Priključna daska za snijeg Prednji utovarač s korpom Jednoosovinske traktorske prikolice


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Preventiva za ptičju gripu ili?