Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 06.02.2014. 22:00

Traktor New Holland TD5

New Holland TD5 je model traktora snage od 48 kW do 83 kW.

  • 3.209
  • 126
  • 0

Napredne karakteristike, izuzetan komfor, novi model...

Predstavljamo Vam nasljednika serije TD5000 kojeg nasljeđuje serija TD5. Serije TD5 je moderno dizajn tradicionalni popularan traktor. Prošireni niz od šest modela koje pružaju pouzdanost Vaš rad mogu znatno olakšati.

Potpuni užitak u vožnji

Uskoro ćete želite provesti više vremena u svom traktoru. VisionView ? kabini nudi produktivnost i sigurnost, izvrsnu preglednost prema svim priključcima, uključujući i potpuno podignuti utovarivač zahvaljujući prozirnom krovnom prozoru. Snažni klima uređaj osigurava ugodnu radnu okolinu, ohlađen i u najtoplijim ljetnim danima.

Jaki, snažni i učinkoviti motori

Kompletna serija TD5 pogonjena je vrhunskim mehaničkim motorima koji rade uglađeno i tiho, te su dizajnirani ne za cijelu seriju, već za svaki model posebno, ovisno o njihovoj namjeni i uporabi. Model TD5.65 i TD5.75 su opremljeni štedljivim tri-cilindarskim motorima za uobičajene poslove. TD5.85 je opremljen s popularnim F5C motora dok su modeli TD5.95, TD5.105 i TD5.115 u gornjem dijelu serije opremljeni s vrhunskim 4,5-litreni NEF motorima. Maksimalna snaga je u seriji 113 KS i okretni moment doseže sve do 450 Nm. Produktivnost je osigurana, te također robusnost i pouzdanost.

Širok raspon snage

TD5 serije traktori nudi proširenu paletu motora, tu su također dvije nove jedinice sa snagom od 106 do 113 KS. S traktorom TD5 uvijek ćete imati dovoljno snage i okretnog momenta. Maksimalni okretni moment dostupan je već od nevjerojatnih 1.300 o/min, što znači ekstremnu fleksibilnost, visoka učinkovitost, miran i neometan rad, te niska potrošnja goriva. U svakom pogledu dobitna kombinacija.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland TD5

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)