Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Massey Ferguson
  • 28.08.2013. 22:00

Traktor Massey Ferguson 3400

Massey Ferguson 3400 je model traktora snage od 41 kW do 64 kW.

  • 3.069
  • 151
  • 0

Modeli serije Massey Ferguson 3400 su ponajviše namijenjeni za prenošenje, podizanje snopova i za poslove u vinogradima, voćnjacima, plastenicima i u komunalnim sredinama. Veliki raspon karakteristika traktora omogućavaju Vam da prilagodite traktore kako bi odgovarali točno vašim potrebama.

Značajke i prednosti

Možete odabrati između 14 modela i varijacija uključujući i modele za vinograd (V), specijalne radove (S) i voćnjake (V) sa ekstra niskim profilom pritiska na tlo (PT). Jednostavan sustav prijenosa osigurava dobru raspodjelu brzina.

Dostupno je ručno ili mehaničko pokretanje. Sa snagom sustava za prijenos brzina, tipka na ručki mjenjača također omogućuje promjenu brzina bez upotrebe spojke.

Snažna i fleksibilna hidraulika daje raspon protoka do pet namotaja ventila koji omogućuju upravljanje i savladavanje i najsloženijih radova.

Snažniji krugovi za okretanje omogučavaju izvanredno manevriranje, sada dostupno sa poboljšanim osovinama za upravljanje za V, S i PT modele.

ISO montirana višeslojna platforma pruža udoban ergonomičan položaj rada sa razinom zvuka u uhu vozaća manjom od 86 dB. Uglađeni profil dodatno je poboljšan kroz odvojivu kutiju za alat i novi raspored prednjih hidrauličnih otvora koji štite osjetljive biljke od oštećivanja. Ispušna cijev izlazi nisko dolje na desnoj strani ispred stražnjeg kotača. Omogućuje dodavanje pomočnog spremnika za gorivo kod svih modela. Lako odvojivi koraci omogućavaju dodatno smirivanje mašine sa minimalnom mogućnošću oštećenja i ispadanja usjeva. Usko povezani okvir za težinu umanjuje veličinu stroja i poboljšava okretanje u uskim redovima.


Tagovi

Mehanizacija Traktori Massey Ferguson 3400

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs