• Lindner
  • 17.08.2013. 19:00

Traktor Lindner Geotrac 94

Lindner Geotrac 94 je model traktora snage od 74 kW do 74 kW.

  • 3.030
  • 153
  • 0

Novi Geotrac 94 kombinira inovativnu tehnologiju serije 4 s kompaktnom konstrukcijom postignutu kod serije 3. Geotrac 94 sa 102 Ks oslanja se na svoju snagu, uključujući i u područjima koja uključuju profesionalnu upotrebu kod košnji travnjaka.

KABINA

Optimalna vidljivost s inovativnim sigurnosnim konceptom

Sa svojim širokim sigurnosnim staklenim vratima, ulaz i izlaz u GEOTRAC Panorama kabinu je vrlo jednostavan. Vitki stupovi kabine omogućuju maksimalan panoramski pogled.Prednji krovni otvor za rad sa utovarivačem osigurava optimalan pogled sve do maksimalne visine istovara. Kod jakog sunčevog svjetla taj otvor se može pokrtiti zavjesom.Otvaranje prednjeg stakla, široko otvaranje stražnjeg stakla, otvoranje bočnih stakala i dodatno grijanje i ventilacija za noge jamče udobnu radnu okolinu. Udobno sjedište GRAMMER sa zračnom suspenzijom dolazi kao standard.

4-točke podešavanja naslona, površine za sjedenje i vratnog dijela omogućuje udobnost za svakog operatera.Sjedalo suvozača je u takvom položaju da operater nije ograničen u svom radu. Prema ovom je praktičan pretinac. Po želji, dostupan je ISO-FIX držač za dječja sjedala

SVJEŽ ZRAK I KLIMA UREĐAJ

Filter kabine se nalazi na stražnjem dijelu kabine i lako se dolazi do njega preko stražnje hidraulike. Za dodatnu udobnost opcijski klima uređaj je dostupan.Sustav recirkulacije zraka ima moć 5 kW i postiže brzinu zraka na otvorima ventilacije od oko 8 metara u sekundi. Na taj način zagarantirano je najbrže hlađenje kabine. Kako su kondenzator i isparivač integrirani u krov, rashladni sustav motora nije preopterećen.Strukturna visina kabine ostaje nepromijenjena.

VIŠE SIGURNOSTI

Lindner je proveo osobito inovativni koncept sigurnosti za GEOTRAC serije 4 Alpin traktora.Putnička kabina je konstruirana kao ROPS (za zaštitu od prevrtanja) i FOPS (zaštitna struktura od pada predmeta). Dakle, vozač je zaštićen u oba slućaja, ako dolazi do prevrtanja traktora na kosini i od pada predmeta. Na primjer, za vrijeme uporabe u šumarstvu. Stoga GEOTRAC već sada zadovoljava buduće primjenjive sigurnosne smjernice za strojeve u šumarskoj branši.

  1. I.B.C info ploča
  2. powershuttle reverzor
  3. podesiv volan
  4. I.B.C kontrola
  5. kontrolna ploča - hidraulika
  6. ručni gas

UDOBNA ERGONOMIJA

GEOTRAC kokpit je dizajniran za optimalnu ergonomiju vozača. Sve kontrole su izdvojene i lagano osvijetljene. Komforno kolo volana kod traktora Geotrac 94 podesivo je po visini i dubini. Praktična ladica za telefon sa integriranom utičnicom postavljena je u konzoli sa strane.GEOTRAC može biti opremljen opcionalnim Hi-Fi audio sustavom koji uključuje integrirani Bluetooth hands-free sustav. Iz središnjeg info sustava sa I.B.C. zaslonom (intelligent on-board computer), koji dolazi kao standard u GEOTRAC seriji, može se prikazivati i upravljati raznim funkcijama. Uz osnovne informacije, kao što su broj okretaja motora, brzina kretanja, indikatori i vrijeme, na ekranu se također može prikazati napon baterije ili se može prebaciti na prikaz potrošnje goriva, zatim mjerenje dnevnog učinkovitog rada ili prikaz prijeđene udaljenosti.

MOTOR

GEOTRAC 94 također je pogonjen sa Perkons-ovim 4-cilindričnim turbo diesel sa common-rail ubrizgavanjem. Snaga motora iznosi 102 KS / 74,5 kW pri 2200 okretaja i 420 Nm okretnog momenta pri 1400 okretaja u minuti. Sa 45% porasta okretnog momenta visoke performanse motora sa golemom vućnom snagom raspoložive su u širokom rasponu okretaja motorai. Snaga PTO kod GEOTRAC 94 iznosii oko 90 konjskih snaga.Spremnik goriva ima 120 litara. Motori GEOTRAC serije 4 Alpin su proizvedeni u PERKINS-u u Peterborough / Engleskoj.Perkins motori u skladu su sa najnovijim ispušnim kriterijima koje karakterizira golem porast okretnog momenta. Ključne značajke motora su optimizirane zajedno s Lindner-om u svim rasponima opterećenja.

TRANSMISIJA - ZF KVALITETA - MADE IN AUSTRIA

GEOTRAC 94 standardno dolazi sa ZF-STEYR powershift prijenosom sa 16 naprijed i 8 natrag brzina. Duplex powershift sa automatizacijom funkcije (brzo podudaranje) je dio standardne opreme. Ova funkcija automatski prilagođava odgovarajuću brzinu tijekom promjene brzina. Sustav također omogućuje ručni odabir stupnjeva prijenosa. Reverzerom za promjenu smjera kretanja (Power-Shuttle) može se upravljati pomoću ručice na kolu upravljača ili putem opcijskog Multicontroller-a. Mjenjači GEOTRAC serije 4 Alpin su proizvedeni u posebnom odjelu tvornice ZF u Steyr-u / Austrija za Lindner.Radnicima u toj tvornici najznačajnija je preciznost proizvodnje kako bi se postigla jedna stvar: kvaliteta - Made in Austria.

HIDRAULIKA

GEOTRAC 94 je opremljen sa BOSCH-Rexroth hidraulikom visokih performansi sa zasebnim sustavom opskrbe ulja protoka od 50 l / min. Dvokružni sustav je opremljen odvojenim pumpama za prijenos, upravljanje i rad hidraulike. Za posebno zahtjevne poslove postoji dodatna Professional verzija sa protokom 70 l/min.GEOTRAC 94 standardno je opremljen sa 2 dvoradna hidr. distributora sa plivajućom pozicijom. Ovaj senzorski sustav opterećenja (Load Sensing) može biti upotpunjen sa još 2 dodatna distributora. Svi hidraulični priključci su opremljeni sa visokokvalitetnim hidrauličnim spojkama.Opcionalni Multicontroller je izvrsna opcija za rad sa prednjim utovarivačem, hidraulikom i Power-Shuttle reverzorom. Mikroprekidači omogućuju operateru prebacivanje između

PREDNJA OSOVINA

GEOTRAC 94 standardno dolazi s Lindner-ovom prednjom osovinom visokih performansi kod koje je maksimalno dopušteno osovinsko opterećenje od 3.000 kg. Sa 52 ° kutom zakreta prednjih kotača i promjerom kruga okretanja od 8,0 do 9,3 m, traktor je vrlo okretan. Opcijske kočnice preko 4WD pogonske osovine sa sigurnosnom blokadom su dostupna. Ovaj sustav se koristi za zaustavljanje na strmini. Ova značajka osigurava maksimalnu sigurnost na strmim terenima kada je motor isključen. GEOTRAC 94 može se opcionalno opremiti sa prednjim PTO. PTO radi na 1000 o/min. Opcionalno dostupna prednja hidraulika sa sklopivim podiznim rukama koje su posebno robusna. Ona se odlikuje u kompaktnom dizajnu iz sferoidnog lijevanog željeza. Podizna snaga iznosi 2500 kg.

SVJETLA

GEOTRAC je prvi traktor opremljen sa najmodernijom LED tehnologijom. Moderna bi-halogena prednja elipsoidna i plus 2 stražnja radna svjetla osiguravaju optimalnu rasvjetu po slabo vidljivom terenu. Boćni žmigavci i boćna markirna svjetla integrirana su sa strane kabine. Opcijski dodatna halogena i xenon radna svjetla su također dostupna.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Lindner Geotrac 94

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

VEDRANE POŽURI - Evo bez Agrokluba i tebe na može ni Noćnjak 2020 kojega organizatori najavljuju u s... Pročitaj cijelu bilješku »