Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Labinprogres TPS
  • 21.07.2013. 22:00

Traktor Labinprogres TPS Tuber 50

Labinprogres TPS Tuber 50 je model traktora snage od 37 kW do 37 kW.

  • 4.051
  • 139
  • 0

Ovaj dvoosovinski kompaktni traktor s pogonom na sva četiri kotača i hidrauličkim upravljačkim sustavom vrlo je okretan višenamjenski stroj, namijenjen za obavljanje osnovnih radova u poljoprivrednoj proizvodnji. Oranje, frezanje, tanjuranje, sjetva i prihrana usjeva, samo su neki od mnogobrojnih poljoprivrednih radova za koje je namijenjen.

Uz uporabu u ratarstvu, traktor "Tuber 50" vrlo je pogodan za rad u voćarstvu i vinogradarstvu zbog njegovog malog međuosovinskog razmaka. Isporučuje se u dvije izvedbe, bez kabine i s kabinom. Kabina traktora konstruirana je tako da vozaču strojem omogućuje dobru vidljivost kroz staklene površine. Kao standardna oprema kabine isporučuje se sistem grijanja s ventilacijom te četiri radna svijetla (dva prednja i dva stražnja).

Traktor "Tuber 50" homologiran je prema CE normama. Dostupan je s 4-cilindričnim dizel motorom s vodenim hlađenjem, snage 50KS izuzetno pouzdanim u radu. Vrhunski dizajn traktora "Tuber 50" donio mu je, zbog jedinstvenog spoja funkcionalnosti, ergonomije i estetike, brojna priznanja dizajnerske struke te osigurao tržišni uspjeh.


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Labinprogres TPS Tuber 50

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!