Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 26.01.2012. 18:00

Traktor John Deere 6030

John Deere 6030 je model traktora snage od 61 kW do 114 kW.

  • 2.539
  • 119
  • 0

Želite li proširenju svog radnog horizonta? Snažna i svestrana 6030 serija traktora može vam u tome pomoći. Velika snaga u kombinaciji s dokazanom pouzdanošću. 103 kW (140 KS) 6830 i 114 kW (155 KS) 6930 - pružaju dodatnu snagu za svladavanje teških poslova u ratarstvu. Tiha, udobna kabina omogućava nesmetanu preglednost i kontrole kojima je jednostavno rukovati. Dodajte tome i TLS prednji ovjes i uživat ćete u izuzetno udobnoj vožnji te prenijeti više vučne snage na podlogu.

Izuzetna preglednost

Uđite u prostranu kabinu s lijeve ili desne strane i okružite se cjelodnevnim komforom i prikladnošću. Preglednost je izuzetna u svim smjerovima. Kontrole su logički smještene, jednostavne za korištenje, i na dohvat ruke. To je udobno okruženje koje vaš radni dan čini ugodnijim i produktivnijim.

Ali tu nije kraj. Lijeva i desna vrata, visoko učinkovita ventilacija i prostrana unutrašnjost osiguravaju vam najveću moguću razinu funkcionalnog luksuza u ovoj klasi traktora. Već nakon prvih nekoliko minuta rada u ovoj kabini, i složiti ćete se i vi - John Deere kvaliteta je neusporediva.

Pouzdana snaga

Kada ste vi spremni započeti s radom, naši u praksi dokazani 4,5 L i 6,8 L PowerTech motori također su spremni. Naši motori s 2 ventila po cilindru i visokotlačnim CommonRail ubrizgavanjem goriva (HPCR) posjeduju brz odziv i učinkovitost.

Veliki okretni moment i dodatna snaga dolaze iz dvokružnog sustava za hlađenje i dvostepenog hladnjaka zraka. Ova kombinacija održava potrošnju goriva i troškove održavanja niskima. To je potpun paket John Deere inovacija i pouzdanosti, koji pomaže održati vaše troškove rada što nižima.

Ostanite korak ispred

Pripremite, potanjurajte, ili zasijte svoja polja. Ili dovucite vašu zadnju prikolicu žita. Naša 6030 serija traktora pomaže vam proširiti vaše horizonte u ratarskim radovima, i održati vas korak ispred.

103 kW (140 KS) 6830 i 114 kW (155 KS) 6930 napravljeni su da rade na velikim stočarskim ili ratarskim farmama. Prenesite više snage na podlogu sa sada dostupnim novim TLS prednjim ovjesom, i uživajte u udobnoj vožnji. Ovi traktori također dolaze opremljeni s inovativnim trotočjem koje koristi linearnu kontrolu i amortiziranje za udobniju vožnju tijekom transporta.

Opcijski elektronski osjetnik trotočja, čini priključivanje oruđa brzim i jednostavnim. Promjena broja okretaja PV-a iz kabine olakšava promjenu i korištenje različitih priključaka.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori John Deere 6030

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.