Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 29.01.2012. 18:00

Traktor John Deere 6030 Premium

John Deere 6030 Premium je model traktora snage od 81 kW do 132 kW.

  • 3.266
  • 135
  • 0

6030 Premium traktori posebno su dizajnirani kako bi Vam pružili svestranost koju zahtijevaju Vaši poslovi. Inovativno inteligentno upravljanje motorom (Intelligent Power Management) osigurava poboljšanu ekonomičnost i više snage. Navođenje i rješenja za dokumentiranje radova omogućuju više točnosti u radu na polju. Kabina je redizajnirana, a kao opcija u ponudi su i panoramska vrata kako bi se osiguralo još više udobnosti i poboljšala kontrola traktora.

PowerTech Plus motori s inteligentnim upravljanjem motorom (Intelligent Power Management) daju i do dodatnih 18 kW (25 KS) kada Vam je to potrebno tijekom transporta ili radova s priključnim vratilom. John Deere inženjeri usredotočeni su na svaki detalj, od položaja kontrola do električnih spojeva, kako bi osigurali udobnost i pouzdanost. Krajnji rezultat? Pouzdan traktor koji je lako posjedovati, lako koristiti i koji nudi iskustvo Premium snage kako danas tako i sutra.

Modeli:

  • 74 do 114 kW (100 do 155 KS) (97/68 EC) 6030 Premium traktori
  • 81 do 132 kW (110 do 180 KS) s Inteligentnim Power Managementom
  • Varijante izvedbe 4 i 6 cilindara.

Snaga u svim uvjetima rada

Robusni 4V-CR PowerTech Plus motori daju više snage i veći okretni moment. Bolja karakteristika "disanja" motora pomoću 4 ventila po cilindru rezultira konstantno visokim okretnim momentom duž čitavog područja rada motora.

U kombinaciji s vučnom snagom TLS Plus prednje amortizirajuće osovine i optimalnom geometrijom trotočja, ostati ćete produktivni čak i u najzahtjevnijim uvjetima rada.

Neusporediva prikladnost

HMS Plus (Headland Management System) sustav za pomoć pri okretanju omogućava Vam da izvršite više funkcija odjednom samo pritiskom na prekidač. Izaberite između dvije inovativne izvedbe hidrauličnih kontrolnih ventila.

Elekrični selektivni kontrolni ventil, E-SCV ili mehanički selektivni kontrolni ventil, M-SCV. Obje izvedbe kontrolnih ručica prikladno su smještene. E-SCV-i se također mogu programirati, i na taj način podesiti protok ulja hidraulike i vrijeme trajanja protoka.

Veća produktivnost

Inteligentni Power Management daje Vam snagu kada je trebate, kao što je pri vuči prskalica. Dobivate dodatnih i do 18 kW (25 KS) kako bi održali konstantnu brzinu, čak i u izazovnim i teškim uvjetima kao što je rad na strminama. Integrirana rješenja za navođenje kao što je Parallel Tracking (paralelno praćenje tragova) i AutoTrac (automatsko upravljanje) pomažu Vam smanjiti preklapanja i optimizirati vrijeme u polju, pomažući Vam da posao završite brže i smanjite ulazne troškove.

Ultimativno iskustvo vožnje

Inteligentno upravljanje radom motora daje dodatnih i do 18 kW (25 KS) snage za potrebe transporta, čineći održavanje brzine kretanja lakšim. Naplatci i gume laserski su postavljeni u ravninu u tvornici - sustav usklađuje naplatak i gumu kako bi tvorili savršeni krug i bili sposobni za velike brzine. Za sigurno zaustavljanje, čak i s natovarenim prikolicama, traktor se može opremiti zračnim kočnicama, hidrauličnim kočnicama, i kočnicama na prednjoj osovini. Opcijski TLS Plus prednji ovjes i HCS hidraulični ovjes kabine smanjuju vibracije i osiguravaju udobniju vožnju.

Veća čvrstoća i svestranost

Okvir koji se proteže čitavom dužinom traktora provjereno produžava godine pouzdanog rada štiteći pogonske komponente od opterećenja i stresova. PermaClutch II spojka ne zahtjeva održavanje te smanjuje potrebe za servisiranjem. Uz to, kontrole kao što su reverzer s lijeve strane upravljača i joystick, integrirane su kako bi se postigla bolja prikladnost i komfor. Sustav hidraulike s kompenzacijom tlaka i protoka čini cikluse rada bržim. Preglednost utovarivača i vidljivost prema naprijed i kroz krov je izvanredna, a postignuta je smanjivanjem obloga u prednjem dijelu u kabine.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori John Deere 6030 Premium

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!