Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 12.12.2014. 21:00

Traktor John Deere 5R

John Deere 5R je model traktora snage od 67 kW do 90 kW.

  • 2.528
  • 128
  • 0

Kompaktni traktor može učiniti više

Kompaktnost je evoluirala. Prepun snage i opremljen značajkama koje jamče svestranost i udobnost, novi 5R klasa je za sebe. To je traktor pogodan za sve što radite i sve što ste oduvijek željeli raditi.

Konačno, tu je lagani i okretni traktor koji omogućuje rukovanje sa svim teškim teretima - sprijda i straga. Izgrađen za iznimnu svestranost, 5R lako može biti opremljen s prednjim utovarivačem R serije i jednako je doma i na cesti i u polju. Ovaj traktor znači posao: potpuno učinkovita performansa na razini udobnosti i praktičnosti usredotočena na obavljanje poslova - više, brže i bolje.

Jedan traktor, mnoštvo primjena

Stvaranje prilika srž je svakog poslovanja. Uraditi više s manje oslobađa resurse koji se mogu koristiti za poboljšanja i postignuća. 5R pravi je traktor za to.

Izrađen da podiže

Uvijek savršen spoj, traktor, utovarivač i priključna oprema dizajnirani su i konstruirani jedni za druge. Nabavite 5R s prednjim utovarivačima modela 543R ili 603R, te iskoristite prednosti učinkovite praktičnosti koju može pružiti samo naš potpuno integriran dizajn.

Najbolji pogled u poslu

Oblik slijedi funkciju - to je jedna od onih nepromjenjivih inženjerskih istina. To je ono što je vodilo dizajn preglednosti traktora 5R. Panoramski krov, panoramsko vjetrobransko staklo, novi niski poklopac motora otvaraju vidno polje i omogućavaju vam da se usredotočite na radove prednjeg utovarivača kao nikad prije.

Samo dizel, samo mišići

Ostvarite svu snagu koja će vam trebati, ali i dalje ispunjavate zahtjeve emisijske norme Stage 3B. 4 cilindarski PowerTech PWX 4,5 litarski visokotlačni CommonRail motor brižno je konstruiran za zahtjevne poljoprivredne aplikacije. Puna brzina postiže se na samo 1.750 o/min. TPM - transport power management povećava nazivnu snagu za vrhunski omjer snage i težine na zahtjev. Dodatnih 10 KS dostupno je u transportnim situacijama. Turbopunjenje s premosnicom kombinirano s naprednom tehnologijom upravljanja emisijama osigurava dugi čist vijek trajanja ovog motora.

Mjenjači: odaberite produktivnost

Dajemo vam dvije različite opcije, jer samo vi možete odlučiti što je najbolje za vaše poslovanje. Koju god da odaberete, bit će to dobar izbor za produktivnost, učinkovitost goriva i udobnost vozača.

Birajte između opcije CommandQuad mjenjača s četiri PowerShift brzina u četiri raspona te mjenjača Command 8 s osam PowerShift brzina u četiri raspona.

Širok pogled, ultimativan komfor

Zamislite radni prostor koji svojim dizajnom pomaže napraviti bolji posao. Gdje se složeni zadaci ostvaruju s intuitivnom lakoćom. To je 5R kabina - gdje je sve podređeno ideji lakog rukovanja traktorom. Vaše potrebe, vaš izbor. 5R konzola s desne strane i novi CommandArm dizajnirani su u skladu s najboljom praksom ergonomskih načela i savršeno usklađeni s novom primarnom jedinicom prikaza (primary Display Unit - PDU+) u A stupu.

Mnogo veća vidljivost

Bolji pogled na zbivanja neposredno ispred ključan je u mnogim situacijama. Stoga smo maksimalno spustili poklopac motora.

Specifikacija 5R

5090R

5100R

5115R

5125R

Motor-tip

JD PowerTech PWX

Broj cilindara

4

Obujam (L)

4,5

Nazivna snaga (97/68 EC) (KS)

90

100

115

125

Nazivna snaga s TPM-om (97/68 EC) (KS)

100

110

125

135

Spremnik goriva (L)

178

MJENJAČ

Mjenjač

John Deere PowrCommand 8, 40 km/h

Spojka

Mokra spojka

Maks. brzina (km/h)

40 km/h

TLS prednja amortizirajuća osovina

Dodatna opcija

Vrsta kočnica

Hidraulične - mokri diskovi

PRIKLJUČNO VRATILO

Brzina PV-a (o/min)

540 / 540E/1000

HIDRAULIKA

Protok hidr. pumpe (L/min)

96/117

Maks kapacitet dizanja na kukama

5.394

Broj SCV-a

2 standard (maks. 3 nazad, 4 srednja opcija)

TEHNIČKI PODACI

Međuosovinski razmak (mm)

2250

Visina (mm)

2695

Težina (kg)

4300

Gume-prednje

340/85R24 (maks širina 480/65R24)

Gume- zadnje

420/85R34 (maks širina 540/65R38)


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]