Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hurlimann
  • 22.12.2013. 20:00

Traktor Hurlimann XM

Hurlimann XM je model traktora snage od 82 kW do 93 kW.

  • 2.216
  • 107
  • 0

Hurlimann XM karakteriziraju inovativna tehnologija, kvalitetne komponente, vrlo pouzdan motori i snažan dizajn. Namijenjen je srednjim do velikim poljoprivrednim proizvođačima.

Dizajniran je da zadovolji sve potrebe moderne poljoprivredne proizvodnje: oranje, sjetvu, berbu, prijevoz. Radi se o kompaktnom i racionalnom stroju ( širina 1630 mm, visina 1515 mm s 34 "gumama ).

Deutz turbo motori opremljeni intercoolerom. Motor reagira brzo i glatko, a široki raspon brzina odgovara na sve što očekujete od Hurlimanna. Radovi u polju ili cestovni prijevoz - za XM nema teške zadaće. Sve to omogućuje jednostavan i precizan mjenjač, koji se sastoji od 24 brzine za naprijed i 8 za natrag. Pritiskom gumba na prednjoj strani, omogućuje se odabir 4 sinkronizirane brzine bez upotrebe papučice spojke.

Kabina je ergonomski dizajnirana te ima mogućnosti prilagođavanja težini vozača kako bi se umanjio umor i stres, uz mogućnost ugradnje klime, a multifunkcionalni joystic omogućuje laku i jednostavnu kontrolu funkcija.


Tagovi

Mehanizacija Traktori Hurlimann

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰