Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hurlimann
  • 18.09.2012. 18:00

Traktor Hurlimann XB

Hurlimann XB je model traktora snage od 63 kW do 71 kW.

  • 3.034
  • 131
  • 0

Traktor na najvišem nivou za izvođenje radova na otvorenom polju ili farmama. Hurlimann XB je najnovija serija s mogućnošću izbora dva modela, XB-85 i XB-95, oba s pogonom na sva četiri kotača. Odmah na prvi pogled na traktorima serije XB u oči upada moderna izvedba i novo dizajnirani poklopac motora izrađen od galvaniziranog čelika te bočne ploče izrađene od telena. Moderni izgled nastavlja se nadalje na kabinu gdje je prisutna velika udobnost u kombinaciji s mogućnošću ugradnje krova s krovnim prozorom omogućavajući posebno dobro preglednost kad se radi sa prednjim utovarivačem.

XB serija ima također novi pogonski sustav: novi vodom hlađeni motor Serije 1000, EURO II, sa sustavom za ubrizgavanje goriva preko injektora od preko 1100 bara, što omogućava nivo emisije plinova ispod vrijednosti određenih kao standard. Između ostalih tehničkih inovacija na traktorima XB serije treba spomenuti 5-brzinsku mjenjačku kutiju sa sinhroniziranim brzinama i, kao opcija, POWERSHIFT te POWERSHUTTLE hidraulički mjenjač "za mijenjanje u pokretu" s kontrolnom ručicom na upravljačkom stupu.

Nosačem prednje osovine s pridruženim prednjim podizanjem i izlaznim vratilom, elektrohidrauličke kontrole za pogon na četiri kotača, blokada diferencijala, kapacitet podizanja 6200 kg (s pomoćnim cilindrima), kontrole za ventile pomoćnog sustava na konzoli i, kao opcija, elektronička kontrola podizanja s radarom, kompletirana je oprema ove serije traktora.


Fotoprilog


Tagovi

Mehanizacija Traktori Hurlimann

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]