Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case
  • 15.10.2012. 18:00

Traktor Case Steiger / Quadtrac

Case Steiger / Quadtrac je model traktora snage od 261 kW do 447 kW.

  • 2.978
  • 146
  • 0

Nositelj svjetskog rekorda!

  • Legendarni STEIGER traktori su tehnologija 21 stoljeća.
  • Tehnika obrade velikih površina bez kompromisa za najvišu produktivnost - dokazano svjetskim rekordom oranja u 24 sata.
  • Svi traktori su građeni za visoku učinkovitost i spremni su pružiti komfor priikom upravljanja i komfor kabine, kao što smo ga do sada viđali samo kod Magnum-a.
  • Novom serijom Case IH pruža svim velikim poljoprivrednim obrtnicima više odabira: šest modela, koji se ne razlikuju samo po broju ks nego i u tehničkoj koncepciji te su dostupni u tri varijante.
  • Na ovaj način je moguće da pojedini poljoprivredni proizvođač sebi odabere STEIGER-a, koji najbolje odgovara njegovim potrebama.

Novi stil Case IH STEIGER i QUADTRAC traktora napravljen je da udovolji potrebi za snagom, izdržljivosti, udobnosti i produktivnosti, potrebama velikih farmera, donoseći im pouzdanu tehnologiju i vrijednost u njihovo poslovanje.

Više hrane, više žita, učinkovitije norme emisije plinova... Case IH radi sa ciljem da zadovolji te zahtjeve, jer na razini malog proizvođača ili potrošača svi ovi zahtjevi moraju biti ispunjeni. Novi stil Case IH STEIGER i QUADTRAC traktora je napravljen da udovolji potrebi za snagom, izdržljivosti, udobnosti i produktivnosti, potrebama velikih farmera,donoseći im pouzdanu tehnologiju i vrijednost u njihovo poslovanje.

Steiger i Quadtrac raspon motora su dizajnirani kako bi pružili maksimalnu snagu. Power Management motora oslobađa do 62 konjske snage više ako je potrebno, za navigaciju kroz valovita polja, strme ceste i pri većim PTO i hidrauličkim zahtjevima za snagom koji su danas sve veći s obzirom na sve veće priključke. Prenošenje snage na teren koristeći jedinstveni dizajn Quadtrac gusjenica smanjit će oštećenja tla od utjecaja korištenja teške mehanizacije i maksimalizirati prinose.

Kako bi se povećali prinosi Case IH Quadtrac ima četiri pojedinačno upravljane oscilirajuće gusjenice i ostale inovativne dizajne koji čine sve ambiciozne zahtjeve stvarnošću. Optimalan pritisak na tlo, superiorna upravljivost i bolje prianjanje na tlo - sve to smanjene zbijanje tla bez gubitka vučne sile.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Case Steiger / Quadtrac

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Proljeće je pokazatelj novoga života, nove nade. Pogled lanenta nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. #RuralFoto #Životinje