Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case
  • 13.10.2012. 18:00

Traktor Case Maxxum MC

Case Maxxum MC je model traktora snage od 82 kW do 104 kW.

  • 2.602
  • 129
  • 0

Maxxum MC (Multicontroler) svestran je traktor velike snage i paket koji kombinira vrhuvnske uvjete za vozača i napredne sustave kontrole. Rezultat je vodeći radni stroj, traktor koji pruža vrhunsku razinu produktivnosti i maksimalni povrat investicije.

Učinkovitost, odlične perfomanse, svestranost — u nekoliko riječi je sažeta bit ovog Case IH proizvoda. Za prihvatljivu cijenu i najniži mogući trošak održavanja, Vaš Maxxum će sve poslove obaviti učinkovito, maksimalno štedljivo i po svim najvišim standardima očuvanja okoliša i radnog okružja operatera.

Moderni Common rail motori sa Stage IIIB (Tier 4) emisiom plinova, mnoštvo dodatnih opcija, od niže opremljenih do traktora zavidnih karakteristika. S modernim Power Management sustavom i dodatnih do 21 KS u kardanskim aplikacijama i transportu ovaj traktor predstavlja tehnološki vrh u proizvodnji traktora.

Case IH Maxxum predstavlja pravu simbiozu ljudskog i strojnog, spoj moderne tehnologije i prirode s kojom učinkovitost postaje maksimalna.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Case Maxxum MC

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Volite li masnije ili jače prešane? ;)