Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case
  • 08.10.2012. 18:00

Traktor Case Magnum EP

Case Magnum EP je model traktora snage od 173 kW do 250 kW.

  • 2.164
  • 109
  • 0

Novi stil Case IH Magnum traktora napravljen je da udovolji potrebi za snagom, izdržljivosti, udobnosti i produktivnosti, potrebama velikih farmera, donoseći im pouzdanu tehnologiju i vrijednost u njihovo poslovanje.

  • Magnum-ovi motori dizajnirani su na način da pružaju maksimalne konjske snage kroz učinkovitost. Selective Catalytic Reduction (SCR) tehnologija donosi najveću potrebnu snagu s najmanjom potrošnjom goriva i emisije štetnih plinova.
  • Power Management pojačava snagu do 37 KS više, ako je potrebno, za navigaciju kroz valovita polja, strme ceste i ispunjavanje najvećih PTO i hidrauličkih zahtjeve za snagom današnjih sve većih i učinkovitijih priključaka.

U konstruiranju novog Multikontrolera dizajneri su se oslonili široko istraživanje poljoprivrednih proizvođača kako bi stvorili ugodan ergonomski naslon za ruku u našim Magnum traktorima. Sve su kontrole u neposrednoj blizini i jednostavne za korištenje te sadrži najveći zaslon osjetljiv na dodir u industriji. AFS Pro 700 omogućava operateru kontrolu svih funkcija i rad kroz polja u svim uvjetima.

Više od 115.000 Magnum traktora napravljeni su u Case IH tvornici u Racine, SAD. Od završnih radova na bojanju površine, do temeljnih heavy-duty nosača, ovi su traktori izgrađeni da traju i isporučuju se specifikacije koje su potrebne da bi se s iznimnom kvalitetom obavili i najzahtjevniji radni zadatci.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Case Magnum EP