• Kikiriki
  • 20.04.2017. 10:30

Sulky rasipači ponovno u Hrvatskoj!

Tvrtka Kikiriki d.o.o. postala je generalni zastupnik za Sulky rasipače za Republiku Hrvatsku. Iz ponude se posebno izdvajaju Sulky DX20 i DX20+ radne širine 9 do 24 metra s Fertiway sustavom kontrole širine!

  • 3.841
  • 289
  • 0

Tvrtka Kikiriki d.o.o. postala je generalni zastupnik za Sulky rasipače za Republiku Hrvatsku. Iz ponude se posebno izdvajaju Sulky DX20 i DX20+ rasipači koje karakterizira radna širina od 9 do 24 metra, lijevak kapaciteta 900 do 2.100 litara gnojiva, kvalitetna konstrukcija potvrđena ISO 9001 certifikatom, dugotrajna boja na rasipaču te brojne druge prednosti.

Ovi rasipači posebni su zbog Fertiway sustava kontrole širine.

Sustav radi tako da prilagođava raspored gnojiva na disku korištenjem takozvanog "output chute" koji se naginje i vodi gnojivo točno na disk. Ovi rasipači nude potpuni pregled kalibracije bez obzira na površinu na koju treba rasipati gnojivo.

Lijevci kvalitetni, detektiraju problem

Kod Sulky rasipača prilagodite rad bez izlaska iz traktora, 100% je električno upravljanje! Lijevci rasipača su kvalitetni, od nehrđajučeg čelika. U takvom su položaju da jamče dobar protok gnojiva čak i na padinama te brzo detektiraju ukoliko dođe do nepravilnog protoka gnojiva ako se u rasipaču nađe strano tijelo.

Sulky rasipače, kao i ponudu drugih strojeva tvrtke Kikiriki pogledajte u galeriji ispod teksta!

Možete prilagoditi svoj DX rasipač gnojiva sa širokim rasponom dodatne opreme:

  • izbor vrste kontrole
  • izbor elektroničke pomoći
  • sustav za vaganje
Sulky DX20+ rasipač gnojiva

U ponudi Moro Aratri podrivači, Agro-masz priključci

Osim toga, tvrtka Kikiriki u ponudi ima i Moro Aratri plugove i podrivače, Dal-bo valjke i ostale priključke za pripremu zemlje, Umega prikolice, spremnike za gorivo, mobilne ili fiksne od 400-9.000 litara. U ponudi imaju i Agro-masz priključke za obradu zemlje koji su kvalitetni, a povoljni. Valjke za silažu i daske za silažu koje su izrazito bitne za kvalitetniju pripremu hrane, pogodne za bioplinare i veće farme. Nude i pužnice za pretovar, pretovarne prikolice, no-till sijačice i strojeve marke Great Plains te ostale strojeve i priključke.

Kako rade DX rasipači, pogledajte u videu ispod teksta!

Za više informacija o Sulky rasipačima i ostaloj ponudi tvrtke Kikiriki, obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Kikiriki Sulky rasipač Moro aratri Podrivač Plug Prikolice Agro-masz


Autorica

Karolina Tušek

Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Partner

Kikiriki d.o.o.

Siget 18 c, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 98 900 40 44, e-mail: info@kikiriki.hr web: http://www.kikiriki.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi