Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SET
  • 13.06.2019. 13:30

SET: Dijelovi za kombajne na jednom mjestu i dragocjeni savjeti u novom katalogu!

U vrijeme intenzivnih poljoprivrednih radova bitno je imati potpuno ispravnu mehanizaciju. Poljoprivredno remenje radi u najtežim uvjetima, a najskuplji je stroj koji stoji. U tvrtki SET to vrlo dobro znaju.

Foto: Pixabay/kridneh, SET
  • 992
  • 138
  • 0

U vrijeme intenzivnih poljoprivrednih radova bitno je imati potpuno ispravnu mehanizaciju. Poljoprivredno remenje radi u najtežim uvjetima, a najskuplji je stroj koji stoji. U tvrtki SET to vrlo dobro znaju. Tijekom gotovo tri desetljeća rada na poljoprivrednoj mehanizaciji mnogo su naučili i stekli brojna konkretna iskustva, ali i pouzdane partnere poput SKF-a, Gatesa i Optibelta.

Sve na jednom mjestu

Osnovna djelatnost tvrtke SET je trgovina strojnih elemenata za prijenos snage. Iz ponude izdvajamo najveći izbor remenja u Hrvatskoj, ležajeve, brtve, sve vrste lanaca, lančanike i remenice. Kako bi njihovi kupci na jednom mjestu pronašli sve što im je potrebno za poljoprivredne strojeve, dodatno su proširili asortiman na druge dijelove za kombajne poput noževa (sječke i kose), glave noža, podizače klasa, usmjerivače klasa, selen blokove, elastične spojke, letve bubnja, duple prste, obloge kvačila i brojne druge dijelove koji su dostupni u trgovinama u Bjelovaru i Virovitici, ali i putem web shopa.

Besplatni savjeti u novom katalogu

Ne propustite njihov novi katalog uz pomoć kojega sada sami možete dijagnosticirati kvarove, ali i doznati dragocjene savjete za održavanje i tako unaprijediti poslovanje, ali i produljiti radni vijek svog stroja. Na jednom mjestu doznajte kako pravilno održavati remenje, kako prepoznati uzrok oštećenja remena, poravnati remenice i slično.

Novouređeni izložbeno-prodajni prostor

Posjetite SET-ov novouređeni izložbeno-prodajni prostor u Bjelovaru gdje možete razgledati sve dostupne proizvode i isprobati njihove karakteristike i funkcionalnosti uz stručnu pomoć, savjete i iskustva osoblja bez obzira je li riječ o alatima za održavanje strojeva, montaži i demontaži ležaja ili praćenju stanja. U ponudi imaju i širok izbor masti, sistema za podmazivanje, ručnih i akumulatorskih mazalica, radne obuće i čizama, kao i veliki izbor Loctite i Wurth proizvoda, traka i spojnica za balirke, lančanika, remenica, lanaca, linearnih vodilica i slično.

Popusti u Klubu vjernosti

Učlanite se u njihov Klub vjernosti kako biste ostvarili popust pri svakoj kupnji, bez obzira na vrstu plaćanja. Ne možete li ih osobno posjetiti, ne brinite, sve proizvode svakodnevno šalju HP-om diljem Hrvatske. Proizvode možete pregledati i kupiti u trgovinama u Bjelovaru i Virovitici ili putem web shopa.

Možete ih kontaktirati i putem e-maila: info@set-bjelovar.hr ili telefona, rado će vam odgovoriti na sva vaša pitanja te vam pomoći u odabiru proizvoda za besprijekoran rad vašeg stroja.


Tagovi

SET Bjelovar Kombajn Radni vijek Mehanizacija


Partner

SET d.o.o.

Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, Hrvatska
tel: 043/214 466, e-mail: info@set-bjelovar.hr web: http://set-bjelovar.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.