Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 11.09.2018. 12:00

S-RANGE novi super junaci iz Massey Fergusona

Massey Ferguson predstavio je S-RANGE, seriju traktora visoke tehnologije proizvedenih u Francuskoj - od novog MF 5709 S snage 95 KS do najsnažnijeg modela MF 8740 S s 400 KS, svi modeli uvjerljivo su najbolji u svojoj klasi te postavljaju nova mjerila u učinkovitosti, udobnosti, sigurnosti i dizajnu.

Foto: Austro Diesel
  • 1.282
  • 117
  • 0

Massey Ferguson predstavio je S-RANGE, seriju traktora visoke tehnologije proizvedenih u Francuskoj - od novog MF 5709 S snage 95 KS do najsnažnijeg modela MF 8740 S s 400 KS, svi modeli uvjerljivo su najbolji u svojoj klasi te postavljaju nova mjerila u učinkovitosti, udobnosti, sigurnosti i dizajnu. 

Serijom MF 5700 S Massey Ferguson donosi nasljednika omiljene serije višenamjenskih strojeva MF 5600 - potpuno prerađenih i opremljenih mnogim novostima koje doprinose ne samo smanjenju troškova rada nego i znatnom povećanju udobnosti rada i prilagodljivosti korištenja. Četiri nova modela pogonjeni su najmodernijim četverocilindričnim motorima AGCO POWER s 95-130 KS. Vrhunska vidljivost, okretnost koja je vodeća u industriji te uvjerljiva ukupna učinkovitost zajedno sa posebno razvijenim prijenosima odlikuju MF 5700 S.

fd
Potpuno redizajnirani i opremljeni brojnim novitetima S-RANGE serija

Vrhunska tehnika nema alternativu - samo najbolje je važno

Serijom MF 6700 S (120-200 KS) Massey Ferguson uvodi najmoderniju četverocilindričnu tehniku AGRO Power u raspon snage u kojemu su dosad dominirali traktori sa šesterocilindričnim motorima. S maksimalnom snagom od 200 KS (s tehnologijom upravljanja snagom motora) kod modela MF 6718 S, serija MF 6700 S nudi snagu veću od svih trenutačno dostupnih četverocilindričnih traktora. 

Učinkovitiji, udobniji, sigurniji i atraktivniji

Serija MF 7700 S jamči iznimno pouzdane, jednostavne traktore koji su lagani za održavanje te koji omogućuju povećanje učinkovitosti, a time i poboljšanje isplativosti u svim zamislivim poljoprivrednim radovima. Zahvaljujući širokom izboru snage motora (140 do 280 KS), prijenosa (Dyna 4, Dyna 6, Dyna VT), varijanti opreme kabine, opcija hidraulike i priključnog vratila, serija MF 77000 S može se praktički prilagoditi korisniku

dc
Svi modeli uvjerljivo su najbolji u svojoj klasi te postavljaju nova mjerila u učinkovitosti, udobnosti, sigurnosti i dizajnu

Ono što se osjeti i vidi je autentična serija MF S

Novim MF 8700 S Massey Ferguson povisuje mjernu letvicu. Neke od najvećih inovacija pripadaju motorima AGCO Power s visokoučinkovitom tehnologijom SCR. Zahvaljujući snazi od 400 KS za dojmljivu vučnu sposobnost, vodeći je u industriji po pitanju omjera snage i težine te okretnosti. Produktivnost dodatno potiču još više sigurnosti i udobnosti za vozača kao i opsežni alati za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom Precision Farming kojima se upravlja na ekranu na dodir od 9" potpuno novoga Datatronica. 

Za više informacija o svim modelima MF S-RANGE, obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Traktor S-RANGE MF 5700 S MF 6700 S MF 7700 S MF 8700 S


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]