Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 15.04.2016. 16:30

Predstavljena nova serija MF traktora

Novi traktori su prvi i jedini u cijeloj branši koji su razvijeni primjenom najsuvremenije konstrukcijske i proizvodne tehnologije u 21. stoljeću.

  • 1.263
  • 54
  • 0

Massey Ferguson, svjetska marka tvrtke AGCO, ponosno je predstavio dva nova modela potpuno nove serije MF 6700 Global Series. Ovi traktori su po prvi put biti prezentirani javnosti početkom travnja 2016. na sajmu Techargo u Brnu, Češka Republika, na paviljonu G1, štand 002.

Najveći i najsnažniji modeli ovih robusnih i nekompliciranih Massey Ferguson Global Series univerzalnih traktora imaju snagu motora od 120 KS u modelu MF 6712 i 130 KS u modelu MF 6713. Novi modeli iz ove serije donose praktične i ekonomične mogućnosti korištenja unutar zahtjevnog segmenta snage od 75 KS do 130 KS.

Kruna masivnih ulaganja tvrtke Massey Ferguson

Nova serija MF 6700 upotpunjuje seriju MF 5700 snage 100 KS i 110 KS koja je predstavljena u veljači na sajmu FIMA u Španjolskoj te tri modela iz serije MF 4700 snage 75 KS do 95 KS. Novi traktori serije MF 4700 opremljeni kabinom razvijeni su i proizvode se u pogonu Massey Ferguson u Beauvaisu, Francuska.

"Serija MF 6700 kruna je masivnih ulaganja tvrtke Massey Ferguson u razvoj modela Global Series. Ovi traktori nove vrste prvi su i jedini u cijeloj branši koji su razvijeni primjenom najsuvremenije konstrukcijske i proizvodne tehnologije u 21. stoljeću", objašnjava Campbell Scott, direktor za marketing i odnose s javnošću.

"Suvremeni traktori ravnih linija serije Global Series osiguravaju jednostavnu upotrebu, ekonomičan rad i visoku pouzdanost, no bez kompromisa kada je riječ o udobnosti i snazi. S međuosovinskim razmakom od 2,5 m i podiznim kapacitetom od 5.200 kg, prednosti serije MF 6700 sada se primjenjuju i u ovom dodatnom području. Velika snaga i okretljivost ovih traktora čine ih idealnim strojevima za prednje utovarivače, sposobne s lakoćom podizati i teške terete. Savršeni su za stočarstvo i mješovita poljoprivredna gospodarstva s poljodjelstvom i stočarstvom. No zahvaljujući jednostavnosti upotrebe te niskim nabavnim i operativnim troškovima, idealni su i kao strojevi za flote velikih tvrtki ili kao drugi ili treći traktor na velikim imanjima", pojašnjava Scott.

Bogata ponuda suvremenih traktora

Sa serijom MF 6700, kojom se upotpunjuju modeli Global Series snage 75 KS do 130 KS, Massey Ferguson raspolaže s dosad nedosegnutim izborom suvremenih traktora brojnih mogućnosti upotrebe. Za obrađivanje voćnjaka, vinograda i zasada bobičastog voća te druge specijalne namjene dostupni su modeli serije MF 3600 V/S/GE snage 76 do 102 KS.

Sa sedam ponuđenih modela, serije MF 4700, MF 5700 i MF 6700 pružaju velik izbor u rasponu snage od 75 KS do 130 KS za sve one koji žele robustan, ali jednostavan traktor za upotrebu koji istovremeno kombinira beskompromisnu učinkovitost s odličnim omjerom cijene i kvalitete.

Ako je potrebna široka paleta funkcija s većim stupnjem automatizacije i udobnosti, tu su modeli snage 85 KS do 105 KS iz serije MF 5600 te sasvim novi modeli snage 100 KS do 130 KS iz serije MF 5700 SL.

"Kupci Massey Ferguson strojeva sada mogu odabrati točno onu opremu i tehničke finese prema njihovim stvarnim potrebama. Tako se sada mogu precizno odlučiti za traktor koji je idealno usklađen s potrebama njihovog gospodarstva i budžetom, bez da su pritom prisiljeni na kompromise", objašnjava Campbell Scott.

Za više informacija o novim modelima traktora možete se obratatiti tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Cambell Scott Techargo Traktor


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam vaš Novocommerce International 💚💛
Da li se u gnijezdu pronašla kakva John Deere igračka? 🎁🐰 Šaljite nam slike u komentaru 🤗
#novocommerce