Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Austro Diesel
 • 15.09.2016. 13:30

Predstavljena nova hightech serija traktora

Na sajmu Innovagri u Francuskoj, Massey Ferguson predstavlja nove 4-cilindrične modele snage 140 do 200 KS.

 • 2.445
 • 123
 • 0

Nasljednici popularne serije MF 6600 predstavljeni su na poljoprivrednom sajmu Innovagri, održanom od 3. do 6. rujna 2016. u Outarvilleu, Loiret, Francuska. Implementacijom standarda emisija ispušnih plinova Tier 4 Final, MF je kompletno preradio svoju hightech seriju u segmentu traktora snage od 120 do 200 KS koji bilježi iznimno visok rast potražnje, a 2017. na tržište uvodi seriju MF 6700 S.

MF trenutno najsnažniji četverocilindraš na tržištu

Novi 4-cilindrični AGCO POWER motor zapremnine 4,9 l koristi se u svih šest modela. U modelu MF 6718 S sa sustavom EPM isporučuje punih 200 KS, čime je trenutno najsnažniji četverocilindrični motor na tržištu. Pored samog izgleda, poboljšana su praktično sva svojstva: snažniji nasljednici isporučuju respektabilnu snagu od 120 do 200 KS obzirom na vlastitu masu te kapacitet dizanja na stražnjoj hidraulici do 9,6 t. Uz 8 upravljačkih uređaja i hidraulički protok od 190 l/min, ovim lakšim traktorom sada se mogu obavljati i najzahtjevniji radovi.

S međuosovinskim razmakom od 2,67 m i za pola tone nižom vlastitom masom od usporedivih 6-cilindričnih modela, MF 6700 S pruža dojmljivu vučnu silu uz vrlo kompaktne dimenzije. Po krugu okretanja od 4,75 m ovi su modeli vodeći u klasi, a k tome još pružaju i izvrsnu preglednost.

Unutrašnjost kabine i upravljački sustav opsežno su modificirani, a u kombinaciji s novim mehaničkim ovjesom kabine pružaju prvoklasnu udobnost pri radu. Uz vrlo opsežne mogućnosti izbora između raznih vrsta mjenjača, paketa opreme i opcija, šest novih modela donose veću snagu, učinkovitost i prilagodljivost u kompaktnom formatu te su stoga idealni za pašnjake, mješovita gospodarstva, povrtlarstvo, kao i za uslužna poduzeća. Zbog izvrsnog odnosa snage i mase, ali i dojmljive učinkovitosti na oranici, cesti, u skučenim uvjetima ili pri radu s prednjim utovarivačem, ovi su strojevi u prvom redu idealni u gospodarstvima u kojima jedan stroj služi za obavljanje širokog spektra radova.

Massey Ferguson MF 6718 S

Campbell Scott, direktor odjela marketinga i odnosa s javnošću za Massey Ferguson u Europi, Africi & Bliskom istoku: "Novi traktori iz serije MF 6700 S poboljšani su u svakom pogledu. Snažniji su, okretniji, univerzalniji i još udobniji. Sva bitna svojstva poboljšana su uz vrlo odmjerenu prilagodbu ukupnom konceptu, suvremenoj radnoj metodici i radnim priključcima. Premda je razina ponovno povišena u usporedbi s prethodnicima, traktori se i dalje mogu optimalno prilagoditi svakom gospodarstvu i budžetu."

Pregled modela

MF 6712 S

MF 6713 S

MF 6714 S

MF 6715 S

MF 6716 S

MF 6718 S

Motor

AGCO POWER T4 Final, 4 cilindra, 4 ventila po cilindru, zapremnina 4,9l

Mjenjač

Dyna-4

Dyna-4

Dyna-4

Dyna-4

-

-

-

Dyna-6

Dyna-6

Dyna-6

Dyna-6

Dyna-6

-

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

maks. KS (ISO)

120

130

140

150

160

175

maks. KS s EPM

140

150

160

175

185

200

Karakteristike i novosti modela MF 6700 S

 • Šest vrlo preglednih modela s velikim međuosovinskim razmakom, suženim nosačem prednje osovine i integriranom prednjom hidraulikom pružaju prvoklasnu vuču i stabilnost uz izvrsnu okretljivost.
 • Nova tehnologija motora ispunjava standarde emisija TIER 4 uz najnižu potrošnju goriva i progresivnu karakteristiku snage.
 • Electronic Power Management (EPM) kod svih modela.
 • Sustav filtriranja ispušnih plinova sa SCR i DOC sustavima ne zahtijeva održavanje, a elektronički regulirani Wastegate ventili na turbo punjačima osiguravaju najvišu snagu uz smanjene emisije ispušnih plinova.
 • Smanjeni operativni troškovi zahvaljujući produženom servisnom intervalu od 600h.
 • Još veći izbor mjenjača i paketa opreme.

Više informacija o ovim i svim ostalim modelima potražite kod predstavnika Massey Fergusona, Austro Diesel, na jedan od niže navedenih kontakata!


Dokumenti


Tagovi

Massey Ferguson Traktori


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Radna akcija subotom 💪🏼🙌🏼 #udrugaplantaza

U petak, 8. 9. otvaramo vrata našeg novog prostora.

Vidimo se na 3. PLANTidi❕❕