Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 15.09.2016. 13:30

Predstavljena nova hightech serija traktora

Na sajmu Innovagri u Francuskoj, Massey Ferguson predstavlja nove 4-cilindrične modele snage 140 do 200 KS.

  • 2.452
  • 123
  • 0

Nasljednici popularne serije MF 6600 predstavljeni su na poljoprivrednom sajmu Innovagri, održanom od 3. do 6. rujna 2016. u Outarvilleu, Loiret, Francuska. Implementacijom standarda emisija ispušnih plinova Tier 4 Final, MF je kompletno preradio svoju hightech seriju u segmentu traktora snage od 120 do 200 KS koji bilježi iznimno visok rast potražnje, a 2017. na tržište uvodi seriju MF 6700 S.

MF trenutno najsnažniji četverocilindraš na tržištu

Novi 4-cilindrični AGCO POWER motor zapremnine 4,9 l koristi se u svih šest modela. U modelu MF 6718 S sa sustavom EPM isporučuje punih 200 KS, čime je trenutno najsnažniji četverocilindrični motor na tržištu. Pored samog izgleda, poboljšana su praktično sva svojstva: snažniji nasljednici isporučuju respektabilnu snagu od 120 do 200 KS obzirom na vlastitu masu te kapacitet dizanja na stražnjoj hidraulici do 9,6 t. Uz 8 upravljačkih uređaja i hidraulički protok od 190 l/min, ovim lakšim traktorom sada se mogu obavljati i najzahtjevniji radovi.

S međuosovinskim razmakom od 2,67 m i za pola tone nižom vlastitom masom od usporedivih 6-cilindričnih modela, MF 6700 S pruža dojmljivu vučnu silu uz vrlo kompaktne dimenzije. Po krugu okretanja od 4,75 m ovi su modeli vodeći u klasi, a k tome još pružaju i izvrsnu preglednost.

Unutrašnjost kabine i upravljački sustav opsežno su modificirani, a u kombinaciji s novim mehaničkim ovjesom kabine pružaju prvoklasnu udobnost pri radu. Uz vrlo opsežne mogućnosti izbora između raznih vrsta mjenjača, paketa opreme i opcija, šest novih modela donose veću snagu, učinkovitost i prilagodljivost u kompaktnom formatu te su stoga idealni za pašnjake, mješovita gospodarstva, povrtlarstvo, kao i za uslužna poduzeća. Zbog izvrsnog odnosa snage i mase, ali i dojmljive učinkovitosti na oranici, cesti, u skučenim uvjetima ili pri radu s prednjim utovarivačem, ovi su strojevi u prvom redu idealni u gospodarstvima u kojima jedan stroj služi za obavljanje širokog spektra radova.

Massey Ferguson MF 6718 S

Campbell Scott, direktor odjela marketinga i odnosa s javnošću za Massey Ferguson u Europi, Africi & Bliskom istoku: "Novi traktori iz serije MF 6700 S poboljšani su u svakom pogledu. Snažniji su, okretniji, univerzalniji i još udobniji. Sva bitna svojstva poboljšana su uz vrlo odmjerenu prilagodbu ukupnom konceptu, suvremenoj radnoj metodici i radnim priključcima. Premda je razina ponovno povišena u usporedbi s prethodnicima, traktori se i dalje mogu optimalno prilagoditi svakom gospodarstvu i budžetu."

Pregled modela

MF 6712 S

MF 6713 S

MF 6714 S

MF 6715 S

MF 6716 S

MF 6718 S

Motor

AGCO POWER T4 Final, 4 cilindra, 4 ventila po cilindru, zapremnina 4,9l

Mjenjač

Dyna-4

Dyna-4

Dyna-4

Dyna-4

-

-

-

Dyna-6

Dyna-6

Dyna-6

Dyna-6

Dyna-6

-

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

Dyna-VT

maks. KS (ISO)

120

130

140

150

160

175

maks. KS s EPM

140

150

160

175

185

200

Karakteristike i novosti modela MF 6700 S

  • Šest vrlo preglednih modela s velikim međuosovinskim razmakom, suženim nosačem prednje osovine i integriranom prednjom hidraulikom pružaju prvoklasnu vuču i stabilnost uz izvrsnu okretljivost.
  • Nova tehnologija motora ispunjava standarde emisija TIER 4 uz najnižu potrošnju goriva i progresivnu karakteristiku snage.
  • Electronic Power Management (EPM) kod svih modela.
  • Sustav filtriranja ispušnih plinova sa SCR i DOC sustavima ne zahtijeva održavanje, a elektronički regulirani Wastegate ventili na turbo punjačima osiguravaju najvišu snagu uz smanjene emisije ispušnih plinova.
  • Smanjeni operativni troškovi zahvaljujući produženom servisnom intervalu od 600h.
  • Još veći izbor mjenjača i paketa opreme.

Više informacija o ovim i svim ostalim modelima potražite kod predstavnika Massey Fergusona, Austro Diesel, na jedan od niže navedenih kontakata!


Dokumenti


Tagovi

Massey Ferguson Traktori


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.